• Media

    Δημήτρης Μάρης (24Media): Στάσιμος και με ξεπερασμένη ρητορική ο ΣΕΒ

    Δημήτρης Μάρης

    Δημήτρης Μάρης. Επιχειρηματίας


    Για τη σημασία της συνεργασίας και των εποικοδομητικών συμβιβασμών στον δύσκολο δρόμο της επιστροφής στην ανάπτυξη μίλησε ο πρόεδρος της 24Media, Δημήτρης Μάρης, από το βήμα του Thessaloniki Summit. Ο κ. Μάρης αναφέρθηκε στην ανάγκη περισσότερων συνεργασιών και συμβιβασμών στον ελληνικό επιχειρηματικό σκηνικό και, παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΕΒ ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ανάγκη επένδυσης της χώρας στην αναμόρφωση της εκπαίδευσης.

    Ο κ. Μάρης, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, Αθανάσιο Σαββάκη, για την διοργάνωση του Thessaloniki Summit και για τον εκμοντερνισμό του Συνδέσμου, αναφέρθηκε και στην στασιμότητα του ΣΕΒ.

    «Μπορεί να υπάρχουν σοβαρές φωνές νέων ανθρώπων και επιχειρηματιών που προσπαθούν να εκφράσουν και να φέρουν μία νέα πρόταση, συνολικώς ο οργανισμός έχει μείνει στάσιμος, σε μία ρητορική ξεπερασμένη, που αν δούμε διαχρονικά δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Για εμένα είναι αδιανόητο ένα θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί το σύνολο του επιχειρείν στην Ελλάδα να μην διαμορφώνει το τοπίο έστω και οραματικά έστω και σε επίπεδο προτάσεων. Εκεί η ευθύνη είναι δική μας και πρέπει να την αναλάβουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Μάρης (ΕΝΕΔ): Παράγουμε ειδήσεις με υψηλό κόστος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επτά κινήσεις του Χρήστου Μεγάλου για να ξαναβγεί στο… ξέφωτο η Τράπεζα Πειραιώς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι νέες business του Τσακαλώτου και του Μαξίμου με την JP Morgan και τον κ. Στ. Παπαδόπουλο



    ΣΧΟΛΙΑ