• LIFE&STYLE

    Master Chef: Ο Συμεωνίδης έπεσε από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τζώρτζη (video)

    Τζωρτζης-Συμεωνιδης

    Τζώρτζης Παπανικολάου και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης


    Μετά την αποχώρησή του από το Master Chef, ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αντίπαλό του Τζώρτζη Παπανικολάου, ο οποίος τον κέρδισε οριακά στην δοκιμασία.

    Ο πρώην παίκτης δήλωσε ότι ο Τζώρτζης έδειχνε συμπαράσταση μπροστά του, ενώ στις κάμερες φάνηκε να χάρηκε για την ατυχία του αντιπάλου του, η οποία του στοίχισε την παραμονή του στο ριάλιτι.

    «Δεν το περίμενα. Δεν θα έπρεπε να μου το δείχνει και μπροστά μου όλο αυτό που λέει στην κάμερα; Εξεπλάγην. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα από τον Τζώρτζη. Ήταν από τα άτομα που μπορεί και να συμπάθησα, αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι το διπρόσωπο. Εγώ θεωρούσα ότι ο Τζώρτζης με συμπαθεί κιόλας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης.

    Ο Κωνσταντίνος αναφέρθηκε και στο σημείο που ο Τζώρτζης δείχνει ένα δήθεν ενδιαφέρον για το πιάτο του Κωνσταντίνου, ενώ παράλληλα δηλώνει στις κάμερες πως σκέφτεται να γίνει ο ίδιος ζαχαροπλάστης.

    «Εκείνη τη στιγμή, εγώ δεν είχα καταλάβει, αλλά βλέποντας το επεισόδιο, αντιλαμβάνομαι ότι με τρολάρει. Θα πρέπει να είναι πολύ θαρραλέος για να κυκλοφορήσει έξω όταν θα βγει από το παιχνίδι. Αισθάνθηκα πως άλλα λέει, κι άλλα κάνει και άλλα λέει σε άλλους», απάντησε ο πρώην παίκτης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη δοκιμασία και το έπαθλο των 10.000 ευρώ πριν την τελική ευθεία (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Χάρος φλέρταρε την Σπυροπούλου; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ