• LIFE&STYLE

    Μαντώ Γαστεράτου vs Τζένη Μελιτά: «Στα μαχαίρια» οι δύο πρώην κολλητές (video)

    • NewsRoom
    μελιτα-τζενη-μαντω-γαστερατου

    Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά


    Συνεχίζεται το «σίριαλ» μεταξύ της Μαντώς Γαστεράτου και της Τζένης Μελιτά, μετά την συναισθηματική δήλωση που έκανε η Μελιτά στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη για την απουσία της από το γάμο της Γαστεράτου.

    Οι δυο τους υπήρξαν στενές φίλες, ενώ μόλις δύο μήνες πριν δήλωναν ενθουσιασμένες για το γάμο της Μαντώς, που έγινε το περασμένο Σάββατο. Παρ’ όλα αυτά απούσα ήταν η Τζένη Μελιτά, η οποία υποστήριξε ότι δεν ήταν καλεσμένη στο γάμο.

    Από τη μεριά της, η παρουσιάστρια του Epsilon έδωσε τη δική της απάντηση γεμάτη υπονοούμενα προς την πρώην κολλητή της μέσα από την εκπομπή Splash.

    «Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης από τον γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία», ξεκίνησε η παρουσιάστρια του Splash.

    «Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου εύχονταν. Γενικά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει», κατέληξε η Μαντώ.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τζένη Μελιτά «λυγίζει» on air – Γιατί δεν την κάλεσε η Μαντώ Γαστεράτου στο γάμο της; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση…»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρει η σημερινή εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ