• LIFE&STYLE

    Λυκουρέζος: Οι αφοπλιστικές απαντήσεις για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη (video)

    • NewsRoom
    νατάσα-καλογρίδη-λυκουρεζος

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη


    Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος σε ταξιδιωτική εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην οποία μεταξύ άλλων παραδέχεται δημόσια τη πολύκροτη σχέση του με τη γνωστή ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη την οποία χαρακτηρίζει ως “υπέροχη θαυμάσια έκπληξη”.

    O γνωστός ποινικολόγος ευδιάθετος, χωρίς κανένα δισταγμό και με μοναδική ευφράδεια λόγου μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη χωρίς φόβο και πάθη για τα νέα δεδομένα της ζωής του, τη Νατάσα Καλογρίδη, καθώς και για τον θάνατο της επί 41 αγαπημένης συζύγου του, Ζωής Λάσκαρη.

    Στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη πώς είναι σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε: «Υπέροχα. Σε αυτή τη μαγική πόλη δεν μπορεί παρά να αισθάνεσαι υπέροχα» ενώ στην ερώτηση αν είναι ευτυχισμένος απάντησε: «Θέλεις μονοσήμαντη απάντηση σε αυτό… Ο δρόμος ο δικός μου είναι στη Δημοκρίτου στον αριθμό 19» κάνοντας ρητή αναφορά στο πάθος του για την δικηγορία.

    Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε ότι δεν ασχολείται με τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα
    συμπληρώνοντας με εξαιρετική άνεση, «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ ας είναι κρεμασμένη όπου θέλει. Φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένη με αυτό που συμβαίνει. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο μου με ρωτούν για δουλειά. Ελάχιστοι φίλοι με ρωτούν με πολύ σεβασμό και κατανόηση. Τους απαντώ με χαλόγελο».

    Ο κ. Λυκουρέζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόρη του Μαρία Ελένη και στη δημόσια στήριξή της στο πρόσωπό του λέγοντας πως συγκινήθηκε πάρα πολύ από την αγάπη της και τη γενναιοδωρία της.

    Οσον αφορά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη ο ποινικολόγος δήλωσε «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος».

    Όταν πια η κουβέντα έφτασε στη νέα του σύντροφο Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχθώ εκπλήξεις. Και η Νατάσα ήταν μια υπέροχη θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

    Στο μεταξύ στη ταξίδι στη Βενετία σύμφωνα με πηγές ο κ. Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι επιλέχθηκε να μην προβλήθεί στην εκπομπή.

    Σε αυτό το κομμάτι υποστηρίζεται ότι η Νατάσα Καλογρίδη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτουν όλα όσα έγιναν την επόμενη μέρα μετά το πρώτο τους ραντεβού ενώ η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον γνωστό ποινικολόγο τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στη Νατάσα αλλά και τη Νατάσα τι αγάπησε στον Αλέξανδρο.

    Τότε ήταν που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συγκινημένος έπιασε το χέρι της Νατάσας και της είπε: «Θέλω να σε έχω στη ζωή μου». Η Νατάσα από την πλευρά της συγκινημένη τον ρώτησε τι εννοεί, για να πάρει την απάντηση: «Θέλω να σε έχω γυναίκα μου. Ας ζήσουμε το παρών»

    Ο Νίκος Κοκλώνης επέλεξε να μην προβληθεί το κομμάτι αυτό στην εκπομπή του επειδή και οι δύο δεν το επιθυμούσαν και έτσι σεβάστηκε την απόφασή τους. Όταν γύρισαν πλέον στην Αθήνα ο Αλέξανδρος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δώρο στη Νατάσα και ένα μονόπετρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεύτερο σε δημοτικότητα το τραγούδι της Κύπρου στη Eurovision

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Μαντάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα επιχειρηματική κίνηση για τον Σάκη Ρουβά – Η συνάντησή του με τραπεζίτες και επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ