• LIFE&STYLE

    Kylie Jenner και Khloe Kardashian ποζάρουν με φουσκωμένες τις κοιλίτσες τους

    Κλόε Καρντάσιαν-Κάιλι Τζένερ

    Khloe Kardashian και Kylie Jenner


    Τελικά οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και εννέα μήνες βγήκαν αληθινές! Μετά την ανακοίνωση της Khloe Kardashian ότι είναι έγκυος, η Kylie Jenner αποκάλυψε το βράδυ της Κυριακής ότι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

    Η Khloe ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει η ίδια μαζί την έγκυο Kylie κρατώντας τις φουσκωμένες τους κοιλίτσες και έγραψε στη λεζάντα:

    «Συγχαρητήρια, γλυκιά μου Kylie! Τι μαγική διαδρομή! Θα μου λείψει να “τσουγκρίζουμε” τις κοιλιές μας. Ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δε θα πίστευα ότι θα το κάναμε αυτό μαζί, αλλά ήταν πολύ πιο ιδιαίτερα εξαιτίας αυτού. Ο Θεός είναι τόσο υπέροχος! Είχε το σχέδιό Του εξ’ αρχής! Σ΄αγαπώ μικρή μαμά. Με αγάπη, η μεγάλη μαμά.»

    Πριν καν προλάβουν οι παπαράτσι να απαθανατίσουν την μικρότερη αδελφή των Kardashian έγκυο, εκείνη τους απέφυγε με επιτυχία, ενώ κατάφερε να γεννήσει κιόλας χωρίς ποτέ κανείς να την φωτογραφίσει.

    Μαζί με την ανακοίνωση, η Kylie μοιράστηκε ένα βίντεο 11 λεπτών με στιγμές από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι και την ημέρα του τοκετού της.

    Μάλιστα, η 20χρονη ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας επισήμανε ότι ο λόγος που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της ήταν προκειμένου να μην στρεσάρεται εκείνη, αλλά και το μωρό.

    Η ίδια συμπλήρωσε ότι δεν «πούλησε» το γεγονός σε κάποιο περιοδικό για να λάβει χρήματα, αλλά επέλεξε συνειδητά να κρατήσει την ιδιωτική της ζωή για μια φορά ιδιωτική.

    Δείτε τη φωτογραφία:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γέννησε η Kylie Jenner – Το μήνυμά της στο instagram (pic+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Kylie Jenner θα γίνει σύντομα η νέα δισεκατομμυριούχος των ΗΠΑ (video) 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κλόε Καρντάσιαν αποκάλυψε σε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ