• LIFE&STYLE

    Καλαμάτα: Έξαλλος ο Χρ. Φερεντίνος με τους καρναβαλιστές (pics)

    • NewsRoom


    Η παρουσίαση του καρναβαλιού της Καλαμάτας αποδείχθηκε δύσκολη δουλειά για τον  Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος έφτασε στο σημείο να αποχωρήσει εκνευρισμένος, μέχρι τουλάχιστον να μπορέσει να αλλάξει ρούχα. Άλλωστε, όπως φαίνεται, όλοι το είχαν βάλει… στόχο.

    Αρχικά δέχθηκε την επίθεση κάποιων παιδιών με αφρό, πράγμα που το προσπέρασε με χιούμορ. Στη συνέχεια ένα γκρουπ τον γέμισε αλεύρι, μια φάρσα που φαίνεται ξεπέρασε  το όριο της πλάκας και έκανε τον παρουσιαστή να φτάσει στο σημείο  να αποκαλέσει τους δράστες «μαλ…ες».

    Αλλά τα βάσανά του δεν είχαν τελειώσει. Μετά από δυο λεπτά, το επόμενο γκρουπ, και συγκεκριμένα ο οδηγός του άρματος, βγήκε από το παράθυρο και τον μπουγέλωσε με μπύρα! Μάλιστα ο παρουσιαστή έσκυψε μέσα στο αυτοκίνητο και του … ανταπέδωσε με σερπαντίνες!

    Όταν πάντως βγήκε από το αυτοκίνητο είπε «φεύγω, πάω να αλλάξω, θα τα ξαναπούμε σε καμιά ώρα», αφήνοντας στη μέση την παρουσίαση αρκετά εκνευρισμένος!

    Το κενό κάλυψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

    Ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν, και μόλις ολοκληρώθηκε η παρέλαση, σκουπίστηκε και καθάρισε από τα αλεύρια, ανέβηκε στη σκηνή για το φινάλε της εκδήλωσης. Μάλιστα ο Δήμαρχος Καλαμάτας προσπαθώντας να επανορθώσει, λέγοντας ότι “η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας”.

    Αρκετά μέλη της Καρναβαλικής του ζήτησαν συγγνώμη για την συμπεριφορά κάποιων που ξεπέρασαν τα όρια.



    ΣΧΟΛΙΑ