• LIFE&STYLE

    «Καυτή» επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ; (pic)

    • NewsRoom
    ηθοποιός


    Φήμες για επανασύνδεση πυροδότησε η εμφάνιση πρώην συντρόφου τραγουδίστριας στο νυχτερινό κέντρο, όπου εκείνη τραγουδάει. Ο λόγος για τον επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την παρέα του στην πρεμιέρα του προγράμματος της πρώην συντρόφου του, Ειρήνης Παπαδοπούλου στην Ιερά Οδό. Η σχέση τους κράτησε επτά ολόκληρα χρόνια, ενώ μετά το τέλος του Survivor, στο οποίο συμμετείχε η Παπαδοπούλου, το ζευγάρι σχεδίαζε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Παρ’ όλα αυτά την περασμένη άνοιξη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον έρωτά τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

    Αν και κανείς από τους δύο δεν μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό τους, σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην εκπομπή Happy Day, παραδέχτηκε ότι έχει μετακομίσει και μένει μόνη της.

    «Δεν θα το κρύψω ότι έχω μετακομίσει. Μένω μόνη μου. Είμαι σε μια φάση που επαναπροσδιορίζω τα πράγματα. Το τι θα γίνει στο μέλλον, μόνο ο Θεούλης το ξέρει. Κανένας άλλος. Ηταν μια πολύ συνειδητή απόφαση… Ολα στον χρόνο φαίνονται», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

    πηλαδακης
    Ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει η Ειρήνη Παπαδοπούλου

    Ο επιχειρηματίας απόλαυσε το πρόγραμμα από κεντρικό τραπέζι του μαγαζιού παρέα με φίλους του, όπως ο Δημήτρης Κορρές και η Ευγενία Γκιζέλη, δείχνοντας χαλαρός και ευδιάθετος.

    Δεν είναι γνωστό αν επρόκειτο για μια απλή νυχτερινή έξοδο του επιχειρηματία, ωστόσο η επιλογή του να παραστεί στην πρεμιέρα της πρώην συντρόφου του θα μπορούσε να σημαίνει πως οι δυο τους ίσως βαδίζουν προς την επανασύνδεσή τους.

    Παπαδοπούλου - Κώστας Πηδαλάκης
    Κώστας Πηλαδάκης και Ειρήνη Παπαδοπούλου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δια χειρός… Ιβάν Σαββίδη το νέο look της Κατερίνας Καινούργιου!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Πηλαδάκης: «Γιατί έκλεισα το Καζίνο Ρίου» – Τα σχέδια του επιχειρηματία και η πρόταση των επενδυτών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η τρυφερή σέλφι της Αλίσα Μιλάνο με την 4χρονη κόρη της



    ΣΧΟΛΙΑ