• LIFE&STYLE

    Ειρήνη Κολιδά: «Η παραγωγή του Survivor δεν νοιάστηκε στιγμή για μένα» (pic)

    • NewsRoom
    Ειρήνη Κολιδά


    Φήμες ήθελαν την πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά να συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ωστόσο η ίδια εξέφρασε την πικρία και τα παράπονά της για την παραγωγή, ενώ διέψευσε τη συμμετοχή της.

    Η personal trainer μέσω ανάρτησής της στο Instagram ανακοίνωσε ότι δεν θα ταξιδέψει και δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, τόνισε ότι ο λόγος δεν είναι επειδή δεν θέλει η ίδια, αλλά λόγω της συμπεριφοράς της παραγωγής απέναντί της.

    Η πρώην παίκτρια θέλησε να αποκαλύψει την αλήθεια για την παραγωγή του ριάλιτι, που όπως υποστήριξε και η ίδια «δεν νοιάστηκε στιγμή».

    Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Κολιδά, μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της ομάδας των Μαχητών, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor, λόγω του σοβαρού τραυματισμού της από το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές στον Άγιο Δομίνικο.

    «Δυστυχώς, από όταν συνέβη το ατύχημα, η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή, εάν εγώ μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου, εάν πονάω και πως τα βγάζω πέρα. Όλη αυτή η συμπεριφορά μου έχει αφήσει μία πικρία και καθιστά αδύνατη την σκέψη και μόνο της επιστροφής μου εκεί. Επίσης, θέλω να επισημάνω ότι δεν μου έγινε και ποτέ πρόταση», έγραψε στο Instagram.

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ survivor 2… ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΑΓAΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Κ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΗ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ HΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝEΒΗ ΤΟ ΑΤYΧΗΜΑ ,Η ΠΑΡΑΓΩΓH ΔΕΝ ΝΟΙAΣΤΗΚΕ ΣΤΙΓΜH ΕΑΝ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞEΛΘΩ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΕAΝ ΠΟΝAΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓAΖΩ ΠEΡΑ.OΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡA ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦHΣΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤA ΑΔYΝΑΤΗ ΤΗΝ ΣΚEΨΗ ΚΑΙ ΜOΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦHΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.

    A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida_original) on

    κολιδάΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι 6 διάσημες γυναίκες που θα συμμετάσχουν στο Survivor 2 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ξεκινάει τη μέρα της η Ειρήνη Κολιδά (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Αυτoί είναι οι έξι διάσημοι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ