• LIFE&STYLE

    Η λεπτομέρεια που μπορεί να προδώσει την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ – Και δεν είναι η κοιλιά της

    • Νίκη Καξερή
    πριγκιπας-χαρι-μεγκαν-μαρκλ

    Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ


    Η πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον σύζυγό της, Χάρι στο κονσέρτο που διεξήχθη στο Westminster Central Hall, πυροδότησε φήμες για πιθανή εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ.

    Το ζευγάρι τράβηξε όλα τα βλέμματα στο φιλανθρωπικό κονσέρτο, του οποίου τα έσοδα δόθηκαν για το Ίδρυμα Help for Heroes, ωστόσο το μπλε φόρεμα με πιέτες που επέλεξε η Μέγκαν δημιούργησε την εντύπωση ότι η κοιλίτσα της είναι φουσκωμένη.

    Παρ’ όλο που οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά ούτε διαψευσθεί ακόμα, σύμφωνα με το Cosmopolitan, ίσως υπάρχει κάτι που μελλοντικά θα αποκαλύψει το αν είναι έγκυος ή όχι.

    Όντας μισή Αφροαμερικανίδα, τα μαλλιά της Μέγκαν στο φυσικό τους είναι πολύ σγουρά. Το 2011 η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι χρησιμοποιεί μία χημική μέθοδο, που αλλάζει τη σύσταση των μαλλιών της σε χαλαρές μπούκλες μέχρι και 10 εβδομάδες.

    πριγκιπας-χαρι-μεγκαν-μαρκλ
    Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ

    «Η μητέρα μου είναι μαύρη και ο πατέρας μου είναι Ολλανδός και Ιρλανδός, οπότε τα μαλλιά μου είναι πολύ σγουρά. Εδώ και δύο χρόνια εφαρμόζω τη μέθοδο Brazilian», δήλωσε η ίδια.

    πριγκιπας-χαρι-μεγκαν-μαρκλ
    Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ

    Λόγω των χημικών που υπάρχουν στην εν λόγω μέθοδο, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν συνίσταται σε εγκύους. Συνεπώς, σε περίπτωση που η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έγκυος θα πρέπει να σταματήσει να την εφαρμόζει, ενώ τα μαλλιά της θα αλλάξουν.

    μεγκαν-μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρίγκιπας Χάρι σπάει το πρωτόκολλο! Το βίντεο με τη Μέγκαν που το αποδεικνύει (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: People: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπορείτε πλέον να δείτε από κοντά το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ