• LIFE&STYLE

    Η κόρη του Ζάεφ στην Κέρκυρα αγκαλιά με τον αγαπημένο της

    • NewsRoom


    H κόρη του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, Αλεξάνδρα συνεχίζει τις διακοπές της στη χώρα μας στο όμορφο Ιόνιο. Στο προφίλ της στο Instagram έχει αναρτήσει τρεις φωτογραφίες από την παρουσία της στην Κέρκυρα. Στις δύο είναι μόνη της, ενώ στην τρίτη ποζάρει αγκαλιά με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ιβάν Προντάνοφ.

    Η νεαρή φοιτήτρια είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των Σκοπίων με τους θαυμαστές της στο Instagram να ξεπερνούν τις 21.000. Με αναλογίες μοντέλου, η Αλεξάνδρα δίνει τροφή στους θαυμαστές της με φωτογραφίες που θα ζήλευαν ακόμη και επαγγελματίες του χώρου της showbiz. Η Eλλάδα φαίνεται ότι είναι από τους αγαπημένους της προορισμούς, καθώς φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη και φυσικά τη Χαλκιδική την οποία επισκέπτεται συχνά μιας και η οικογένειά της διαθέτει εξοχικό.

    Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν,η κόρη του Ζόραν Ζάεφ επισκέφθηκε τις πιο διάσημες γωνιές του νησιού και κολύμπησε στο Πόρτο Τιμόνι, που είναι το όνομα μιας διπλής παραλίας κοντά στο χωριό Αφιώνας, στη δυτική ακτή. Επιπλέον, ανηφόρισε στο βορειότερο σημείο του νησιού, που δεν είναι άλλο από το Ακρωτήρι Δράστης, μετά το χωριό Περουλάδες, και σε απόσταση 38 χλμ από το κέντρο της Κέρκυρας.

    ?

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandra Zaeva (@aleksandrazaeva) στις



    ΣΧΟΛΙΑ