• LIFE&STYLE

    Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με την Τζέιν Φόντα (pics)

    Μενεγακη-Φοντα

    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη


    Το εξώφυλλο του νέου τεύχους του DownTown κοσμεί η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιό Τζέιν Φόντα. Οι δύο κυρίες βρέθηκαν στο 71ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί, καθώς είναι πρέσβειρες γνωστής εταιρίας καλλυντικών. 

    Η όμορφη παρουσιάστρια πέρασε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο στις Κάννες, όπου περπάτησε στο κόκκινο χαλί και εκπλήρωσε επαγγελματικές υποχρεώσεις για την εταιρία. Παράλληλα, συνομίλησε με την Τζέιν Φόντα, ενώ οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστές στο φακό.

    Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της για την μοναδική εμπειρία που είχε την ευκαιρία να ζήσει.

    «Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω, αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν.

    Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη, δυο βήματα μπροστά μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό», δήλωσε η παρουσιάστρια.

    Μενεγακη-Φοντα
    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη
    Μενεγακη-Φοντα
    Τζέιν Φόντα και Ελένη Μενεγάκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: Πώς πέρασε στο Φεστιβάλ των Καννών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Κοζάνη ο Σάκης Ρουβάς για επενδύσεις (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Laurel ή Yanny; – Το νέο δίλημμα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο



    ΣΧΟΛΙΑ