• LIFE&STYLE

    Οι 10 αγαπημένοι στιλιστικοί συνδυασμοί της Kim Kardashian

    • NewsRoom
    Κιμ-Καρντασιαν

    Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ


    Σίγουρα το στιλ της Kim Kardashian εξελίσσεται συνεχώς με τα χρόνια και πλέον θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icon του κόσμου -και όχι άδικα-, αφού σχεδόν πάντα βρίσκεται πολύ πιο μπροστά από τις τάσεις ενώ ό,τι φοράει, θεωρείται must have την επόμενη μέρα. Μπορεί οι επιλογές της να εξακολουθούν να είναι εκκεντρικές και ίσως είναι πολύ δύσκολο να μπορεί κάποια άλλη πέρα απ’ αυτήν (και τις αδερφές της) να τις υποστηρίξουν, όμως δεν παύει να αποτελεί ένα φαινόμενο που όλες παρακολουθείτε και πολλές θαυμάζετε… στα κρυφά! Παρατηρώντας, λοιπόν, μερικές από τις εμφανίσεις της Kim, βρήκαμε τα κομμάτια αλλά και συνδυασμούς που φαίνεται να επαναλαμβάνει και σας προτείνουμε τα ιδανικά styling tips, για να τους υιοθετήσετε.

    Top 10 Pieces

    1. Oversized Jackets

    Πριν από οποιονδήποτε σχεδιαστή, πρώτη η κυρία West φόρεσε και λάνσαρε το trend με τα υπερμεγέθη σακάκια, μανίκια και jackets. Μάλιστα, η ίδια για να παραμένει πάντα σέξι και να μη χάνεται μέσα στις μεγάλες και φαρδιές γραμμές, επιλέγει να δείχνει αρκετό από το ντεκολτέ της.

    kim-kardashian-4.jpg

    2. Cycling Shorts

    Τα σορτ ποδηλασίας είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα, αλλά  κατάφερε να τα κάνει να φαίνονται απίστευτα μοδάτα. Συνήθως επιλέγει να τα συνδυάζει με μεγάλα jackets που με κάποιο τρόπο αγκαλιάζουν τη περιφέρειά της, κάνοντας τα πόδια της να φαίνονται super skinny.

    kim-kardashian-11.jpg

    3. Tracksuits

    Λάτρης του athleisure look, ξέρει πολύ καλά πώς να συνδυάζει τις φόρμες με τα ψηλοτάκουνα. Συγκεκριμένα, εκείνη επιλέγει τα παντελόνια με λάστιχο στο τέλος και από πάνω βάζει μυτερά high heels μποτάκια. Αν έχουν και το ίδιο χρώμα, τότε ακόμα καλύτερα γιατί έτσι μακραίνει το πόδι.

    kim-kardashian-14.jpg

    4. The New Power Dressing

    Το tailoring ποτέ δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, αλλά η Kim ξέρει πώς να το απογειώνει. Συνδυάζει τα αυστηρά της παντελόνια ή με πολύ μεσάτα στενά ασορτί σακάκια ή με top – μπούστα που μοιάζουν ασφυκτικά, σαν κορσέδες. Κι όμως αυτά τα σετ τα κάνει με έναν μαγικό τρόπο να φαίνονται -με φορεμένο το σακάκι- άκρως επαγγελματικά.

    kim-kardashian-6.jpg

    5. Glamour Leggings

    Αγαπά το σώμα της και δεν ντρέπεται για τις πιο ζουμερές καμπύλες της, ίσα ίσα προσπαθεί να τις αναδεικνύει συνέχεια. Έτσι, έχει κάνει σύμμαχο της στις βραδινές τις εξορμήσεις τα κολάν σε πιο glamorous εκδοχές είτε από βελούδο, είτε με διαφάνεια και με glitter.

    kim-kardashian-12.jpg

    6. Bumbags

    Η μπανάνα έχει επιστρέψει επισήμως στις ζωές μας και στη ντουλάπα μας. Εάν όμως ακόμα έχετε κάποιες επιφυλάξεις, πάρτε παράδειγμα από την Kim που δεν φοβάται το εν λόγω τσαντάκι και το συνδυάζει σχεδόν με τα πάντα! Παράλληλα αποδεικνύει πόσο χρηστικό είναι, αφού από τη μία μένουν ελεύθερα τα χέρια σας ενώ από την άλλη, τονίζετε και τη μέση σας.kim-kardashian-13.jpg

    7. Bodysuits

    Το κορμάκι ήταν μεγάλο trend στα 90’s όμως κανείς δεν το φοράει καλύτερα από τη Kim, μαζί με τα αγαπημένα της σορτσάκια/βερμούδες. Συνήθως επιλέγει απλές γραμμές βαμβακερά και μονόχρωμα με κάποιες sassy λεπτομέρειες, όπως μία ανοιχτή πλάτη, ένα ανοιχτό ντεκολτέ ή πολλές φορές τα τολμάει και χωρίς σουτιέν.

    kim-kardashian-3.jpg

    8. Cutout Dresses

    Όταν κάποιος έχει τέτοιους κοιλιακούς, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τους αναδείξει από τα φορέματα με τα αποκαλυπτικά κοψίματα στη περιοχή της κοιλιάς.

    kim-kardashian-2.jpg

    9. Latex

     Εάν το δερμάτινο είναι σέξι ύφασμα, τότε το latex είναι super hot. Κολλάει πάνω στο σώμα και σμιλεύει  τη γυναικεία σιλουέτα με έναν ακαταμάχητο τρόπο, που αγγίζει τα όρια του προκλητικού. Η Κim φυσικά  το λατρεύει, γι’ αυτό και από το 2015 που έκανε τη πρώτη της εμφάνιση, δεν το έχει εγκαταλείψει ακόμα.

    kim-kardashian-1.jpg

    10. Spaghetti Straps

    Και επειδή γνωρίζει καλά, ότι διάφορες τάσεις των 90’s θα επιστρέφουν συνεχώς, η ίδια εμμένει σε κάποιες από αυτές μέχρι και σήμερα. Μία είναι τα πολύ λεπτά τιραντάκια, είτε σε φορέματα είτε σε tops που κολακεύουν ιδιαίτερα τον λαιμό και το στήθος της.

    kim-kardashian-5.jpg
    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  ZARA: 10+1 λευκά φορέματα σε διάφορα σχέδια – Το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 στιλάτες αντρικές βερμούδες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ZARA: 10 μίνι φορέματα για την καθημερινότητά σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ



    ΣΧΟΛΙΑ