• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Ξεκίνησαν οι ίντριγκες, τα ψέματα και τα υφάκια (video)

    • NewsRoom


    Τη Δευτέρα το βράδυ είδαμε στο Greece’ s Next Top Model το περιβόητο Bootcamp, αφού τα επεισόδια με τις auditions έχουν τελειώσει.

    Τα 70 κορίτσια που επιλέχθηκαν από όλη την Ελλάδα, συγκεντρώθηκαν στον πανέμορφο χώρος της Λίμνης Βουλιαγμένης και κλήθηκαν στις πρώτες τους δοκιμασίες, μέσω των οποίων θα επικρατήσουν οι 40 καλύτερες και έπειτα οι 20, οι οποίες θα μπουν στο σπίτι του Greece’ s Next Top Model.

    Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες και οι ίντριγκες! 

    Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο έντονα περιστατικά που έλαβε χώρα στο Bootcamp, ήταν μεταξύ της Μικαέλας Φωτιάδης και της Χριστιάνας Σκούρα και ξεκίνησε όταν η Βίκυ Καγιά ζήτησε από τα κορίτσια να χωριστούν σε δύο ομάδες, ανάλογα με το ποιες έχουν ξανακάνει πασαρέλα και ποιες όχι.

    Η Χριστιάνα Σκούρα, λοιπόν, η οποία είχε ενθουσιάσει όλους τους κριτές στις auditions, πήγε στην ομάδα των κοριτσιών που δεν είχαν περπατήσει ποτέ ξανά, προκαλώντας έντονο εκνευρισμό στη Μικαέλα, η οποία επιχειρηματολόγησε ως εξής:

    «Ηταν μία κοπέλα, η Χριστιάνα Σκούρα, η οποία πήγε με τα κορίτσια που δεν έχουν κάνει ποτέ πασαρέλα. Ωστόσο αυτή έχει πάει σε τόσα καλλιστεία, έχει πάρει τρεις τίτλους και λέω εγώ τι … θα βγει στην πασαρέλα και θα της πουν ότι είναι φυσικό ταλέντο; Αυτό ήθελε να ακούσει και είπε ψέματα;», σχολίασε ειρωνικά η Μικαέλα.

    Και, όντως, έτσι έγινε, αφού την ώρα που η Χριστιάνα δοκιμάζεται στην πασαρέλα, η Βίκυ Καγιά της λέει:

    «Πάρα πολύ ωραία, δεν έχω τίποτα να πω, μπράβο»!

    Η Μικαέλα, πάντως, υπήρξε αρκετά τολμηρή, αφού πήγε να ρωτήσει τη συμπαίκτριά της αν λέει αλήθεια ή ψέματα, λαμβάνοντας την αδιαφορία της Χριστιάνας.

    «Της μίλησα και της είπα “δεν έχεις κάνει εσύ πασαρέλα;” και μου σήκωσε τον ώμο με υφάκι», ανέφερε η Μικάελα on camera.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Greece’s Next Top Model: Αυτά είναι τα κορίτσια που πέρασαν στην επόμενη φάση! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Μεγάλος ανταγωνισμός στην πρώτη μέρα του Bootcamp (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οικειοθελής αποχώρηση και δύο νέες παίκτριες στο My Style Rocks (video)



    ΣΧΟΛΙΑ