• Gossip

    H Αγγελική Κοκαλίτσα «ξαναχτύπησε»: «Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να…»

    • NewsRoom


    Η Αγγελική Κοκαλίτσα, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε, ξέσπασε, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που ακούστηκαν εναντίον της από την ομάδα των μαχητών του ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

    Για την απομόνωση που ένιωθε, εξήγησε ότι πριν μπει στο παιχνίδι άκουσε κάποια αρνητικά σχόλια, κάτι που η ίδια αποδίδει στον ανταγωνισμό που μπορεί να νιώθει το γυναικείο φύλο ή στη διαφήμιση που είχε προηγηθεί.

    “Ένιωθα την αρνητική ενέργεια. Σχολίαζαν την εμφάνιση μου και έλεγαν πως είναι δυνατόν να κάνω kick boxing με το συγκεκριμένο παρουσιαστικό που μπορεί να παραπέμπει σε μοντέλο ή χορεύτρια. Αναρωτιόντουσαν πώς θα καταφέρει να επιβιώσει, αφού είναι σαν την Barbie;

    Όταν ήμουν στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης ήμουν πολύ χαρούμενη, μέχρι που γύρισα την πλάτη μου και άκουσα σχόλια, γελάκια και το όνομά μου την ώρα που προχωρούσα. Οπότε έλεγα όχι πάλι Θεέ μου και δεν πειράζει, Αγγελική”.

    Κοκαλίτσα-Αγγελική
    Αγγελική Κοκαλίτσα

    Επιπλέον, η δυναμική kick boxer άφησε αιχμές για έναν συμπαίκτη της από την ομάδα των “μπλε” λέγοντας: “Γι’ αυτό φερόμουν αντιδραστικά. Κάποια στιγμή μάλιστα ήρθε ένα άτομο από την ομάδα και μου είπε: «Δεν ήσουν καθόλου καλή, για αυτό η ομάδα επέλεξε να μην παίξεις». Τον προκαλώ όταν βγει από το παιχνίδι να παραδεχθεί ότι ήρθε να μου ρίξει αρνητική ενέργεια”, κατέληξε η Αγγελική.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Με εξώδικα απειλεί παραγωγός – Με ποιον παίκτη φημολογείται ότι διατηρεί σχέση;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Χατζίδου πριν το Survivor: Η Θεολογική, το Fame Story και οι πλαστικές επεμβάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ