• LIFE&STYLE

    GNTM: Η Ειρήνη Ερμίδου «αδειάζει» την Άννα Αμανατίδου (video)

    • Νίκη Καξερή
    ερμιδου

    Ειρήνη Ερμίδου


    Μετά τις δύο αποχωρήσεις – σοκ που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, η Ειρήνη Ερμίδου βρέθηκε καλεσμένη για πρώτη φορά στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι. Η πρώην διαγωνιζόμενη με την μεγάλη αυτοπεποίθηση που έδειξε μέσα στο παιχνίδι, δεν δίστασε να αποκαλύψει κάποια σκηνικά, τα οποία έγιναν πίσω από τις κάμερες. Πιο συγκεκριμένα, στο στόχαστρο της Ειρήνης Ερμίδου βρέθηκε η Άννα Αμανατίδου, για τον χαρακτήρα της οποίας έχουν ακουστεί διάφορα σχόλια μέσα στο σπίτι του GNTM.

    «Η Άννα Αμανατίδου προς το τέλος έβγαλε κάτι πολύ ψεύτικο. Για εμένα τουλάχιστον είχε την τάση να είναι τελείως πιο διαφορετική από την “Τριάδα Φωτιά”. Πάντα γκρίνιαζε ότι οι κριτές δεν την βοηθάνε και όταν πήγαινε στο πλατό έλεγε νιώθω απογοητευμένη από εμένα», δήλωσε η ίδια.

    Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι «Μετά με χάλασε ένα θέμα που είχε γίνει με την Σοφία τη Ζαχαριάδου. Επειδή γνωριζόντουσαν από πιο παλιά, θεωρούσα ότι είχαν μια νορμάλ σχέση. Ερχόταν και μου έλεγε ότι δεν με πιστεύουν και bye bitc@! και τέτοια. Ήμουν σε φάση χαλάρωσε λίγο Άννα! Εκεί με χάλασε πάρα πολύ η συμπεριφορά της».

    Μετά τη σύγκριση της «Τριάδας της Φωτιάς», δηλαδή των Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ντρίο με την Άννα Αμανατίδου, η Ειρήνη δήλωσε πως από τα συγκεκριμένα κορίτσια προτιμάει την Μέγκι, καθώς είναι η πιο ειλικρινής.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: GNTM: Ανατροπή! Δυο παίκτριες εκτός παιχνιδιού – Τι συνέβη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σέξι και μοντέρνα εμφάνιση της Gigi Hadid στους δρόμους της Νέας Υόρκης (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σαρωτικές αλλαγές στο Survivor 3: Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ