• LIFE&STYLE

    Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέβαλε – Το συγκινητικό μήνυμα

    μίτσελ σέι

    Shay Mitchell


    Μέσα από μία ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε, γνωστή Καναδή ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέβαλε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, την οποία δεν είχε κάνει ακόμη γνωστή δημοσίως. Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς Pretty Little Liars, Shay Mitchell η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται την κάθε της στιγμή με τους followers της. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τις όμορφες στιγμές που πέρασε το 2018, ωστόσο προς το τέλος εξομολογήθηκε ότι υπήρξαν και δύσκολες στιγμές δημοσιεύοντας μία εικόνα από τον υπέρηχο με το μωρό της και μια ραγισμένη καρδιά.

    Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ήταν ένα μήνυμα που ανέφερε ότι οι άνθρωποι συνηθίζουν να μην αποκαλύπτουν την κάθε πτυχή της ζωής τους στα social media, αλλά επιλέγουν να δείξουν τις ευτυχισμένες στιγμές τους. Έτσι, αποφάσισε η ίδια να μοιραστεί τον χαμό που βίωσε.

    «Η υποστήριξη και η στοργή που τόσοι από εσάς μου δείχνετε, με ανυψώνει ακόμα και στις πιο σκοτεινές μου μέρες, μία από τις οποίες συνέβη πέρσι αφού απέβαλα και έχασα το παιδί των ελπίδων και των ονείρων μου», έγραψε με ιδιαίτερη συγκίνηση η Shay Mitchell.

    «Στο πνεύμα του νέου χρόνου, πιστεύω ότι χρειάζεται να θυμόμαστε ότι σε αυτό το ταξίδι είμαστε όλοι μαζί -σε καλές και κακές στιγμές- και να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας ότι σπάνια γνωρίζουμε πραγματικά ή καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που περνούν άλλοι άνθρωποι», συμπλήρωσε.

    Η διάσημη ηθοποιός κατέληξε λέγοντας ότι στόχος της για το 2019 είναι να γίνει πιο συμπονετική προς τους άλλους παρακινόντας και τους followers της να κάνουν το ίδιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου κάτω από φωτογραφία του Δημήτρη Αργυρόπουλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle και Kylie Jenner με το ίδιο φόρεμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητέρα για 4η φορά η Κιμ Καρντάσιαν!



    ΣΧΟΛΙΑ