• LIFE&STYLE

    Γνωρίστε την Ελληνίδα μούσα του οίκου Chloé (pics)

    • NewsRoom

    Ariane Labed


    Το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Chloé είναι η ηθοποιός Ariane Labed, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η Ariane είναι γνωστή για τους δυναμικούς και ανεξάρτητους χαρακτήρες των ρόλων της και σύμφωνα με τον οίκο αποτελεί την μοντέρνα ενσάρκωση της γυναίκας Chloé.

    Η 33χρονη ηθοποιός σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Μάλιστα, είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Λάνθιμο.

    «Η Ariane συνδυάζει διαφορετικές κουλτούρες και διαθέτει πολλαπλά ταλέντα. Αγαπά να διασχίζει νέους δρόμους για να ανακαλύψει τον κόσμο. Η φυσική της χάρη σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της ομορφιά, την καθιστούν το τέλειο κορίτσι Chloé, με αυτοπεποίθηση και τόλμη», δήλωσε ο Geoffroy de la Bourdonnaye, Διευθύνων Σύμβουλος της Chloé.

    Η Ariane πρωταγωνίστησε σε σειρά γαλλικών και διεθνών ταινιών όπως Before Midnight, Fidelio, l’odyssée d’Alice, Assassin’s Creed (σε σκηνοθεσία του Justin Kurzel και με συπρωταγωνιστές τους Marion Cotillard και Michael Fassbender) και πιο πρόσφατα στην ταινία The Lobster του Γιώργου Λάνθιμου, με την οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015. Τα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνουν ένα ρόλο στην ταινία Mary Magdalene, μαζί με τους Rooney Mara και Joaquin Phoenix και το Souvenir:Part 1, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson.

    Ariane Labed

    «Η γυναίκα που απεικονίζεται στη νέα αυτή καμπάνια είναι ατίθαση, ισχυρή και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα», ανέφερε σχετικά η Ariane Labed.

    Ariane Labed

    Η Simona Cattaneo, CMO στην Coty Luxury, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «με αυτό το άρωμα, εξερευνούμε ένα νέο περιβάλλον και παρουσιάζουμε μια διαφορετική όψη της προσωπικότητας της γυναίκας Chloé. O αυθορμητισμός και το ελεύθερο πνεύμα αποτελούν βασικές αξίες τις οποίες πρεσβεύει, ενώ η Αriane αποτελεί την πεμπτουσία της νέας γυναικείας παρουσίας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη νέα συνεργασία».

    Ariane Labed
    Ariane Labed
    λάνθιμος-λαμπέντ
    Γιώργος Λάνθιμος και Ariane Labed

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου… με το ζόρι στο Survivor 2

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μ.Παπαγιάννη: Δεν έπρεπε να σηκώσει χέρι η Σοφία πάνω μου (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα: Αυτές είναι οι στάσεις που αγχώνουν άντρες και γυναίκες στο σεξ



    ΣΧΟΛΙΑ