• LIFE&STYLE

    Γυναικεία γλώσσα του σώματος: 10 σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Η γλώσσα του σώματος δίνει τα εργαλεία για να καταλάβει κανείς πώς νιώθει αυτός με τον οποίο συνομιλεί. Κι ασχοληθήκαμε ήδη με το πώς θα καταλάβετε αν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για εσάς από τη γλώσσα του σώματός του. Για να δούμε τώρα τι κάνουμε εμείς και πώς το σώμα μας μιλάει, όταν απέναντί μας έχουμε έναν άνδρα ελκυστικό που μας αρέσει. Είτε για να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα αυτή για να καταλάβει (επιτέλους!) ότι μας ενδιαφέρει, είτε, αν  τα καταφέρουμε βέβαια, για να προσπαθήσουμε να “τιθασεύσουμε” το σώμα μας. Πάντως αν ανήκετε στη δεύτερη περίπτωση, για να ηρεμήσετε σας λέμε πως οι άνδρες δεν είναι τόσο παρατηρητικοί όσο οι γυναίκες και δεν ξέρουν ν΄αποκρυπτογραφούν τα μη λεκτικά μηνύματα. Πολλές φορές μάλιστα μπερδεύουν φιλικές κινήσεις με ερωτικές.

    ζευγάρι

    Τι κάνει μια γυναίκα όταν ενδιαφέρεται για κάποιον; 

    1. Παίζει με τα μαλλιά της, τα χτενίζει με τα δάχτυλά της, τα φτιάχνει.

    2. Πιάνει το σκουλαρίκι της, το αυτί της. Αυτό είναι ένα δυνατό σημάδι πως την ελκύει ερωτικά κάποιος, καθώς πίσω από το αυτί υπάρχουν δεκάδες νευρικές απολήξεις.

    3. Κάθεται σταυροπόδι και αλλάζει συχνά πόδι. Νιώθει πως δεν βολεύεται αλλά πάντα έχει σε πρώτο πλάνο τα πόδια της που ξέρει πως ελκύουν έναν άνδρα.

    4. Βγάζει ασυναίσθητα το παπούτσι της ενώ είναι σταυροπόδι αφήνοντας να φανεί η φτέρνα. Προφανώς αυτό μπορεί να συμβεί όταν φοράει γόβες ή μπαλαρίνες κι όχι…μπότες. Κι αυτό είναι όμως στα πιο φανερά σημάδια πως την ενδιαφέρει κάποιος.

    γλώσσα του σώματος

    5. Τοποθετεί τα χέρια της στα γόνατά της ενώ είναι καθισμένη και στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτού που την ενδιαφέρει.

    6. Παίζει με το ρολόι της, το βραχιόλι ή τα δαχτυλίδια της. Τα χέρια δείχνουν την διαθεσιμότητά της.

    7. Διαστέλλονται οι κόρες των ματιών της όταν τον κοιτάει. Αυτό συμβαίνει και στους άνδρες και σε όποιον άνθρωπο αντικρίζει κάποιον ή κάτι που του αρέσει.

    Διαβάστε τη συνέχεια και τρία ακόμη σημάδια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Να «προχωρήσετε» από το πρώτο ραντεβού; – Αυτά είναι τα υπέρ και τα κατά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα κάνετε έναν άντρα να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι συνήθειες των αγαπημένων ζευγαριών και τα οφέλη τους



    ΣΧΟΛΙΑ