• LIFE&STYLE

    Γιατί έστειλε ο ΣΚΑΪ εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα; – Το σχόλιο της Ελ. Μελέτη

    • Νίκη Καξερή
    Αθηναΐς Νέγκα

    Αθηναΐς Νέγκα


    Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ότι η εκπομπή «Rodeo» κόβεται, η Αθηναΐς Νέγκα έλαβε ένα εξώδικο από την διευθύνουσα σύμβουλο του καναλιού, Εύη Κουτσαυτάκη. Έκπληκτη, η δημοσιογράφος, η οποία τον προηγούμενο μήνα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το δημοσίευσε στο Instagram και έγραψε:

    «Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να “τρέξω” να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται “τα δικαιώματα μου”(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό»;

    https://www.instagram.com/p/Bfae9SjHsT8/

    Αθηναΐς Νέγκα
    Αθηναΐς Νέγκα

    Η σχεδόν ομοιοπαθούσα Ελεονώρα Μελέτη άφησε το δικό της σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία της Νέγκα:

    «Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους και στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση (κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας… έχουν όπως βλέπεις διάφορα “στυλ”…»

    αθηναϊς νέγκα-instagram

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αθηναΐς Νέγκα: Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και το δημόσιο ευχαριστώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: Δικαιώθηκε πανηγυρικά απέναντι στον ΣΚΑΪ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθηναΐς Νέγκα: Τι είπε για τη γέννηση της κόρης της και τον δύσκολο τοκετό (video)



    ΣΧΟΛΙΑ