• Fashion

    Γιατί η Burberry αλλάζει τα χρώματα στο διάσημο καρό της;

    • NewsRoom

    Christopher Bailey, πρώην CEO ομίλου Burberry


    Αν υπάρχει κάτι που κάνει την Burberry να ξεχωρίζει στα μάτια όλων, αυτό είναι το διάσημο καρό της, σήμα κατατεθέν του brand εδώ και χρόνια. Ένα καρό, όμως, που αλλάζει στο πνεύμα των καιρών, καθώς η Burberry ανανεώνει το χαρακτηριστικό μοτίβο της για να ενσωματώσει τη σημαία του ουράνιου τόξου – διεθνές σύμβολο υπερηφάνειας και ποικιλομορφίας και έμβλημα της LGBT κοινότητας.

    Ο πρόεδρος και επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος του οίκου, Κρίστοφερ Μπέιλι, αποκάλυψε ότι η τελευταία του συλλογή στην Burberry, από την οποία αποχωρεί μετά από 17 χρόνια, θα είναι αφιερωμένη στη διαφορετικότητα.

    «Η τελευταία μου συλλογή στην Burberry είναι αφιερωμένη σε κάποιες από τις καλύτερες οργανώσεις που στηρίζουν την LGBT κοινότητα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Μπέιλι. «Δεν υπήρξε πιο σημαντική στιγμή για να πούμε πως η διαφορετικότητα μας βρίσκεται στη δύναμή μας και στη δημιουργικότητά μας», τονίζει.

    Christopher Bailey, πρώην CEO ομίλου Burberry

    Η νέα προσθήκη χρωμάτων στο διάσημο μοτίβο της Burberry αναμένεται να διακρίνει ολόκληρη τη συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου.

    https://www.instagram.com/p/BfOmK9OHvaK/?taken-by=burberry

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Παρθένης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποια ζώδια δεν ταιριάζεις;



    ΣΧΟΛΙΑ