• LIFE&STYLE

    Έξι μυστικά στυλ, για να μην είναι το ντύσιμο σου πια βαρετό!

    • NewsRoom
    στυλ


    Ανοίγεις τη ντουλάπα σου. Βγάζεις ένα παντελόνι, μια μπλούζα, ένα ζευγάρι παπούτσια. Ετοιμη; Ναι. Κομψή; Ναι. Στιλάτη; Όχι απαραίτητα. Μια από τα ίδια; Ίσως! Πώς μπορείς να κάνεις το ντύσιμό σου να μην είναι πια ποτέ βαρετό; Τολμώντας να βάλεις λίγο ή περισσότερο χρώμα στο ντύσιμο και στα παπούτσια σου, να συνδυάσεις τα κατάλληλα αξεσουάρ και να επιλέξεις ένα δυο κομμάτια που θα κάνουν κάθε σου εμφάνιση πολύ ενδιαφέρουσα. Δες 6 μυστικά στυλ, για να το απογειώσεις!

    1. Μίξη casual και βραδινών– Ένα τζιν παλιό τζιν, με το κλασικό χοντρό πουλόβερ σου, αλλάζει όψη κι εσύ είσαι τέλεια ντυμένη, αν τολμήσεις να το συνδυάσεις με βραδινά παπούτσια κι ένα εντυπωσιακό παλτό. Κάντο και με άλλα ρούχα, συνδυάζοντας πρωινά, βραδινά, casual, αθλητικά, ακόμη και με παγέτες!

    2. Ένα σακάκι με σχέδια και χρώματα– Αμέσως ένα τέτοιο ρούχο, απογειώνει και την πιο συνηθισμένη εμφάνιση, όπως με ένα μονοχρωματικό ντύσιμο, με ζιβάγκο και παντελόνι σε μαύρο χρώμα. Εξάλλου ένα τέτοιο σακάκι, τόσο εντυπωσιακό, επιβάλλει να είναι “ήσυχα” τα υπόλοιπα ρούχα που φοράς.

    3. Ένα ενδιαφέρον μπλουζάκι- Ρίγες, σχέδια, χρώματα κι όχι πάλι μια από τα ίδια, ένα τέτοιο μπλουζάκι σίγουρα θα σε κάνει να μη μοιάζεις με καμία άλλη και το ντύσιμο σου φυσικά να μην είναι βαρετό.

    4. Παπούτσια με χρώμα– Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις, όταν το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα, τότε σίγουρα το ντύσιμο σου θ΄αποκτήσει μια trendy πινελιά, με άποψη και κέφι.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάντε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα με αυτά τα τρικ μακιγιάζ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10+ 1 μυστικά για το μακιγιάζ ματιών σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν οι αφέλειες;



    ΣΧΟΛΙΑ