• LIFE&STYLE

    Εσύ τι θα φορούσες αν πήγαινες Coachella; (Και τι θα βάλεις στις συναυλίες)

    • NewsRoom


    Είναι πιθανό να γνωρίζεις ή και να αναρωτιέσαι τί είναι τελοσπάντων αυτή η Coachella που πάνε κάθε χρόνο οι celebrities και οι fashionistas και φωτογραφίζονται ακολουθώντας αυτό το ανεπίσημο dress code που δείχνει πιο ανέμελο και πιο fun από ποτέ…

    Coachella και summer style:
    Το Coachella Valley Music and Arts Festival, λοιπόν -όπως μαρτυρά και το επίσημο του όνομα – δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μουσικό, κυρίως, αλλά και φεστιβάλ τέχνης, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Coachella Valley, μία ερημική κοιλάδα της Νότιας Καλιφόρνιας. Αποτελεί ένα από τα πιο in events της χρονιάς και αυτός είναι και ο λόγος που “παρελαύνουν” μέσω των διασημοτήτων και όλα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά fashion trends. Λέγεται, άλλωστε, ότι το φεστιβάλ είναι αυτό που ανοίγει και επίσημα τη σεζόν του summer style.

    Το jean σορτσάκι είναι το πιο αγαπημένο fashion item των διασήμων στην Coachella. Το φόρεσε και η Beyonce στην συγκλονιστική 2ωρη συναυλία της για την οποία μιλάνε όλοι σήμερα (όλες της οι εμφανίσεις ήταν custom Balmain και οι εντυπωσιακές μπότες της custom Christian Louboutin)

    Boho πνεύμα:
    Το φεστιβάλ χαρακτηρίζεται γενικά από ένα boho πνεύμα που αντικατοπτρίζεται τις περισσότερες φορές και στα ρούχα και τα αξεσουάρ που φορούν σε αυτό οι διάσημες. Από εκεί και πέρα, βέβαια, καθεμιά προσθέτει και κάτι από το δικό της προσωπικό στιλ ή και κάτι από τη μάρκα που εκπροσωπεί, ειδικά εάν πρόκειται για supermodel.

    View this post on Instagram

    The stars align … ⭐️?⭐️?⭐️?⭐️

    A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

    Έτσι, η Alessandra Ambrosio επέλεξε σε μίας από τις πρώτες εμφανίσεις της για το φετινό φεστιβάλ ένα σέξι πολύχρωμο crochet σορτσάκι, ένα denim jacket με χρωματιστά κρόσσια στα μανίκια, στρογγυλά statement γυαλιά ηλίου και τσαντάκι μέσης.

    View this post on Instagram

    disco nap

    A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

    Η Kaia Gerber, πάλι, θέλοντας να απολαύσει τον ήλιο όσο περισσότερο μπορεί, φόρεσε μία μπαντάνα στο κεφάλι και επέλεξε για τοπ ένα μικροσκοπικό πορτοκαλί μπουστάκι.

    https://www.instagram.com/p/BhmpAtHFhrb/?utm_source=ig_embed

    Η Emily Ratakowski – που εδώ ποζάρει παρέα με την Elsa Hosk – αν και μάς έχει συνηθίσει σε πιο εκκεντρικές εμφανίσεις, φόρεσε ένα απλό λευκό φόρεμα με κουμπιά και crochet πέδιλα, τα οποία συνδύασε με ένα δερμάτινο και ψάθινο τσαντάκι.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kimono shirt: Δεν θυμίζει πια ρόμπα! Το σετάραμε και σου έχουμε προτάσεις…

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είστε 40; Είστε στη μόδα! Γιατί η fashion βιομηχανία πέφτει στα πόδια σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Zara: Ενεργοποιήθηκε η επαυξημένη πραγματικότητα. Τα οφέλη του πρωτοποριακού concept για τους πελάτες



    ΣΧΟΛΙΑ