• LIFE&STYLE

    Ερμής στον Τοξότη από τις 13 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    • NewsRoom
    ζώδια


    Στις 13 Δεκεμβρίου 2018 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Παρά το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται σε αδυναμία στο συγκεκριμένο ζώδιο, γεγονός που δυσχεραίνει την επικοινωνία, μας κάνει περισσότερο ενθουσιώδεις και αισιόδοξους.

    ΚΡΙΟΣ

    Αγαπητέ Κριέ, η διέλευση του Ερμή από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη σηματοδοτεί μια ευχάριστη περίοδο για το ζώδιό σου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την πρόοδό σου, αλλά και για την διασκέδασή σου. Η επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς επίσης και νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα σου προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, ίσως τώρα γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε καταλαβαίνει απόλυτα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, είτε για ψυχαγωγικούς λόγους είτε για επαγγελματικούς, θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Ερμή στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις για θέματα που αφορούν τα περιουσιακά σου στοιχεία, να εξασφαλίσεις ένα νέο εισόδημα από εκμετάλλευση ακινήτων ή από κεφάλαια τρίτων, (μετοχές, διατροφή, σύνταξη κ.λπ.). Αν εσύ ο ίδιος έχεις οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους που εκκρεμούν, τώρα θα καταφέρεις να αποπληρώσεις ένα μεγάλο μέρος των οφειλών σου. Η νέα θέση του Ερμή μπορεί επίσης να αναβιώσει έναν έρωτα από το παρελθόν ή να φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σου που θα σου απορροφήσει όλο τον ελεύθερο χρόνο σου.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής, περνάει στον Τοξότη και τον τομέα των σχέσεών σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή και με τους συνεργάτες σου, να λύσετε τυχόν διαφορές και παρεξηγήσεις και να βρείτε τη χρυσή τομή σε θέματα που σας απασχολούν. Βελτίωση θα υπάρξει και στις οικογενειακές σου σχέσεις, ενώ με αφορμή την γιορτινή περίοδο ίσως αποφασίσεις να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε φίλους και γνωστούς προκειμένου να συσφίξετε τις σχέσεις σας. Αν είσαι ελεύθερος, ο Ερμής θα σου φέρει μια σημαντική γνωριμία με ένα άτομο, το οποίο θα αποδειχθεί ιδανικό για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αγαπητέ Καρκίνε, η είσοδος του Ερμή στον τομέα της εργασίας σου εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για τα επαγγελματικά σου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό, είναι ιδανικό για να βάλεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που μπορεί να βελτιώσουν τα έσοδά σου. Αν είσαι άνεργος ή αναζητάς μια καλύτερη εργασία, θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο αυτό το διάστημα, καθώς έχεις την ικανότητα να προβάλλεις πιο εύκολα τα ταλέντα σου και τη δημιουργικότητά σου. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μπορεί να αναπτυχθεί μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον και να εξελιχθεί πολύ θετικά.

    ΛΕΩΝ

    Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για διασκεδάσεις και θα απολαύσεις τον έρωτα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Αν διατηρείς μια σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα μπορέσεις να εκδηλώσεις με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου και να βρεις την αμοιβαία ανταπόκριση. Ακόμα και στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί ραγδαία.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Φίλε Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στις στον Τοξότη και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019 που θα βρίσκεται εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την διακόσμηση του σπιτιού σου, να αποκαταστήσεις τυχόν βλάβες ή ακόμα και να μετακομίσεις σε ένα νέο περιβάλλον. Η συγκεκριμένη θέση του Ερμή είναι ιδανική επίσης για να επισκεφτείς τη γενέτειρά σου και να συναντήσεις γονείς ή συγγενικά πρόσωπα που μένουν μακριά. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα της καριέρας σου, σημαντική πρόοδος θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σου. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν διατηρείς ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως αποφασίσεις να συμβιώσεις με τον αγαπημένο σου και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

    ΖΥΓΟΣ

    Αγαπητέ Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό αναμένεται αρκετά πολυάσχολο, αλλά και πολύ θετικό. Καθώς είσαι από τη φύση σου εξωστρεφής και κοινωνικός, θα εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για επαφές, συζητήσεις, αλλά και νέες γνωριμίες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές, τόσο για την επαγγελματική σου πρόοδο όσο και για την προσωπική σου ζωή. Εύνοια σου επιφυλάσσουν και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσεις αυτό το διάστημα, καθώς και οι επαφές με συγγενικά σου πρόσωπα και αδέλφια. Όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, οι υπάρχουσες σχέσεις βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, ενώ οι νέες γνωριμίες επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Φίλε Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, να κλείσεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή και να αποκτήσεις μια νέα πηγή εσόδων. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, αυτό το διάστημα θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τον αγαπημένο σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει μια ερωτική γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αγαπητέ Τοξότη, ο Ερμής περνάει στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας και αυξημένης δημοτικότητας, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Καλό θα είναι λοιπόν να εκμεταλλευτείς αυτή την εύνοια της τύχης και να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε επαφές και συναντήσεις, που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες προοπτικές. Αν αναζητάς μια νέα δουλειά ή επιδιώκεις να βελτιώσεις τη θέση σου στον επαγγελματικό τομέα, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς, να διατυπώσεις τα επιχειρήματά σου και να κατακτήσεις αυτό που σου αξίζει. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς ο σύντροφός σου αναγνωρίζει περισσότερο αυτό το διάστημα την αξία σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, πολλοί υποψήφιοι εραστές θα κάνουν τα πάντα για να σε κατακτήσουν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από όπου σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου, να αξιολογήσεις τις μέχρι τώρα κινήσεις σου και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Έτσι, μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις σε αλλαγές, τουλάχιστον προτού σιγουρευτείς για το τι πραγματικά θέλεις. Αν πάλι νομίζεις ότι έχεις ξεκαθαρίσει τις επιθυμίες σου και νιώθεις την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς ίσως είναι καλύτερα να κινηθείς με μυστικότητα και να μην αποκαλύψεις ακόμα τα σχέδιά σου σε κανέναν. Σε περίπτωση που επιδιώκεις την αποκατάσταση μιας αισθηματικής σχέσης από το παρελθόν, η συγκεκριμένη θέση του Ερμή μπορεί να σε βοηθήσει, αρκεί να αποφασίσεις να εκδηλώσεις στον αγαπημένο σου ανοιχτά τα συναισθήματά σου και τις προθέσεις σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Το διάστημα αυτό σηματοδοτεί το τέλος των αυξημένων επαγγελματικών απαιτήσεων, γεγονός που σου δίνει τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο για να συναντήσεις αγαπημένους φίλους και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Η αυξημένη κοινωνικότητά σου, σε συνδυασμό με την καλή σου διάθεση, θα έχει ως αποτέλεσμα να γνωρίσεις και καινούργια άτομα, με τα οποία θα νιώσεις πολύ οικεία από την πρώτη στιγμή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει και κάποιο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Δεν αποκλείεται ακόμα με την μεσολάβηση φιλικών σου προσώπων να αναζωπυρώσεις μια σχέση, που έχει κλονιστεί.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στον Τοξότη και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου 2019. Έτσι, το διάστημα αυτό αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για τα επαγγελματικά σου. Οι απαιτήσεις της δουλειάς σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυξημένες αυτό το διάστημα, παράλληλα όμως θα σου ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές και επιπλέον, θα πολλαπλασιάσουν τα εισοδήματά σου. Ίσως λοιπόν είναι προτιμότερο να κοπιάσεις λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, ώστε να απολαύσεις ξένοιαστος μετά την γιορτινή περίοδο. Η νέα θέση του Ερμή ευνοεί επίσης τις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς επίσης και ζητήματα που σχετίζονται με το οικιακό σου περιβάλλον.

    Πηγή: Ερμής στον Τοξότη myastro.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 10 έως 16 Δεκεμβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 7 Δεκεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 2 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 7 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ