• LIFE&STYLE

    Ermis Awards 2018: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές

    • NewsRoom


    Mεγάλοι κερδισμένοι κατά την διάρκεια της απονομής των Ermis Awards, οι εταιρείες που απέσπασαν τις διακρίσεις του Agency of The Year στις επί μέρους ενότητες, αλλά και οι εταιρείες που μοιράστηκαν τις Grand διακρίσεις της βραδιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι  στις καινοτομίες του θεσμού φέτος συγκαταλεγόταν και η επί σκηνής, ζωντανή ψηφοφορία των κριτικών επιτροπών για την ανάδειξη των Grand Ermis, καινοτομία που κράτησε ψηλά το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το τέλος κάθε τελετής, ενώ επεφύλαξε και εκπλήξεις με ισοβαθμίες και απονομή δύο grand σε συγκεκριμένες κατηγορίες. Το στοίχημα του 2017 κέρδισαν: Τράπεζα Πειραιώς, The Newtons Laboratory, OgilvyOne, McCAnn, AIA Relate και Tempo OMD Hellas. 

    Εξάλλου, η «γεμάτη αίθουσα» ως το τέλος  της βραδιάς ήταν ένα από τα στοιχήματα που έθεσε ο Πρόεδρος της φετινής Οργανωτικής, Θανάσης Παπαθανασίου, το οποίο φαίνεται πως κέρδισε παρά τα όποια απρόοπτα μπορεί να επιφυλάσσει μια ζωντανή διαδικασία.

    Συμφωνα με το Daily Fax ο θεσμός των Ermis Awards συμπλήρωσε φέτος 29 χρόνια και ο νυν Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος υπήρξε ο creative που σήκωσε το 1989 τον Χρυσό Ερμή της τότε 1ης διοργάνωσης.

    Όπως είπε ο ίδιος στον καθιερωμένο χαιρετισμό του, τα Ermis Awards είναι «εξαιρετικά δύσκολα βραβεία», είναι αδιάβλητα και δείχνουν το δρόμο για τις τάσεις της αγοράς.

    Όσον αφορά στις τάσεις και εξελίξεις για την αγοράς επικοινωνίας, θέματα για τα οποία παραδοσιακά γίνεται μία αποτίμηση από το βήμα των Ermis και τον Πρόεδρο Μανόλη Παπαπολύζο, ο ίδιος ανέφερε ότι ναι μεν οι ενδείξεις είναι θετικές για την οικονομία, όμως όλοι οι δείκτες δεν σημαίνουν τίποτε εάν δεν συνοδεύονται από την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων.

    Γενικότερα όπως είπε, το κλίμα δεν είναι αυτό της ηρεμίας, ανασυγκρότησης και επανόδου στην κανονικότητα. Για τον θεσμό των Ermis Awards ανέφερε ότι είναι στα σχέδια της ΕΔΕΕ να γίνουν περαιτέρω βελτιώσεις στη διαδικασία ανάδειξης των βραβείων.

    Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος



    ΣΧΟΛΙΑ