• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και η εξομολόγηση (video)


    Τα ξημερώματα της 13ης Απριλίου, η Ελεονώρα Μελέτη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με καισαρική. Η όμορφη παρουσιάστρια περιέγραψε στην ιστοσελίδα της believeit.gr, τον τοκετό, αλλά και πως περνά με τη νεογέννητη κορούλα της. Μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, αλλά και μία φωτογραφία με την κόρη της.

    Η Ελεονώρα δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μπέμπας, η οποία είναι ιδιαίτερα ανήσυχη, αφού δεν κοιμάται τα βράδια, όπως πολλά μωρά. Θέλοντας να μοιραστεί την αϋπνία της με τους διαδικτυακούς της φίλους, η χαρούμενη μαμά πόσταρε στα stories του Instagram ένα αστείο βίντεο, στο οποίο την βλέπουμε να προσπαθεί να μην κοιμηθεί, «όλα καλά… Εδώ στο 24ωρο σκοπέτο και με αδυναμία στα γερμανικά νούμερα!».

    Δείτε τι έγραψε στην ιστοσελίδα της:

    «Σαν και σήμερα πριν μία εβδομάδα λαγοκοιμόμουν στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, προσπαθώντας να ξεκουράσω το σώμα μου από την καισαρική, αλλά και να ηρεμήσω την ψυχή μου από την απόλυτη ευτυχία που με πλημμύριζε από τις 5:28 τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας που άκουσα το πρώτο της κλάμα…

    ελεονωρα-μελετη
    Ελεονώρα Μελέτη

    Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ ήταν τόσο απόλυτο το συναίσθημα που παρόμοιο δεν είχα ξανανιώσει ποτέ. Όταν με ρωτάνε πως νιώθω αυτές τις πρώτες μέρες, λέω πως πέρα από την καισαρική τομή, στο χειρουργείο μέσα πρέπει να μου έκαναν και reset στον εγκέφαλο. Δεν έχω ξανά υπάρξει πιο βαθιά και αληθινά ευτυχισμένη στη ζωή μου τις πρώτες μου στιγμές με την κόρη μου τις πέρασα στο Ιασώ, μαζί με τον άνδρα μου. Εκεί την επεξεργάστηκα για πρώτη φορά, τη μύρισα, τη χάιδεψα, την αγκάλιασα.»

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα τρυφερά video που ανέβασε η Kylie Jenner με την κόρη της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τρέλα» στη Μεγάλη Βρετανία με το όνομα του μικρού πρίγκιπα – Τι αποδόσεις δίνουν τα στοιχήματα



    ΣΧΟΛΙΑ