• LIFE&STYLE

    Ελένη Μενεγάκη-Λίτσα Πατέρα: Η συγκινητική τηλεοπτική συνάντηση μετά από 13 χρόνια (video)

    λιτσα-πατερα-ελενη-μενεγακη


    Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη στη σημερινή της εκπομπή την πρώην συνεργάτη και καλή της φίλη, Λίτσα Πατέρα. Οι δύο γνωστές τηλεπερσόνες βρέθηκαν μετά από 13 χρόνια στο ίδιο πλατό.

    «Πάω στο κορίτσι μου και θα είναι το κορίτσι μου για πάντα. Γιατί η ψυχή της είναι παιδική και η διάθεσή της είναι παιδική. Λιτσάκι μου..», είπε συγκινημένη η Ελένη και υποδέχτηκε την αστρολόγο.

    «Είναι η πρώτη φορά που τα λέμε τηλεοπτικά, ενώ τα λέγαμε πολλές φορές εκτός… Έστειλα μήνυμα σήμερα στην αρχισυντάκτριά μου Λίτσα και έλεγα “θα έρθει;”!», συμπλήρωσε η Ελένη, ενώ η Λίτσα δάκρυσε και απάντησε, «Το κοριτσάκι μου που μεγάλωσε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά… Όλη σου τη ζωή την έζησα Ελένη»!

    Μέσα από τις στιγμές που αναπολούσαν οι δυο γυναίκες, η Λίτσα Πατέρα έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για τη σχέση τους. «Εσύ με έκανες να γράψω το πρώτο μου βιβλίο. Μου έλεγες “μα δεν έχεις γράψει ακόμα βιβλίο;” και είπα σου το αφιερώνω και έκαναν λάθος στο τυπογραφείο και δεν το έγραψαν και έσκασα», ανέφερε για πρώτη φορά με την Ελένη Μενεγάκη να χαμογελά.

    Δείτε το βίντεο:

    Λίγο πριν την εμφάνιση της Λίτσας Πατέρα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το 1998 και τον Πρωινό Καφέ.

    «1998 μαζι στον Π.Καφε ! Σημερα 13 χρονια μετα την τελευταια μας τηλεοπτικη συναντηση … ξανα μαζι ! Εχω τρακ … κ παλι !❤#litsapatera #sagapaw», έγραψε στη λεζάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το «νέο μέλος» της οικογένειας και τα γέλια της μικρής Μαρίνας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το επιχειρηματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιόρτασαν την επέτειό τους στο Παρίσι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ