• LIFE&STYLE

    Η Ελένη Χατζίδου πριν το Survivor: Η Θεολογική, το Fame Story και οι πλαστικές επεμβάσεις

    Ελένη Χατζίδου

    Ελένη Χατζίδου


    Είναι η παίκτρια των Διασήμων, η οποία κατάφερε και τις δύο φορές που τέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση να παραμείνει στο Survivor. Την γνωρίσαμε το 2005 μέσα από το Fame Story 4 του ANT1 και έκτοτε έχει παραμείνει στο προσκήνιο μέσα από τη μουσική της.

    Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, η οποία αν και δεν έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της στα αγωνίσματα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού.

    Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η γνωστή τραγουδίστρια, σε ηλικία 5 ετών, μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Αλεξανδρούπολη.

    Όταν εισήχθη στη Σχολή Κοινωνικής και Ποιμαντικής Θεολογίας του ΑΠΘ, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου και πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια.

    Αν και ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο των σπουδών της, το τραγούδι ήταν εκείνο που την κέρδισε στο τέλος.

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Όπως έχει δηλώσει η Ελένη Χατζίδου στο παρελθόν, από πολύ μικρή ονειρευόταν να γίνει τραγουδίστρια με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει σπουδές στη μουσική και το τραγούδι, όσο ήταν φοιτήτρια.

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Το «μικρόβιο» της τραγουδίστριας, όπως έχει δηλώσει, το απέκτησε από την οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της διαθέτει εκπληκτική φωνή και ήταν ρεμπέτης.

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές.

    Μερικοί από τους καλλιτέχνες που πίστεψαν σε αυτήν και εμφανίστηκε στο πλευρό τους είναι ο Βασίλης Καρράς, ο Θάνος Πετρέλης, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αντύπας , ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί άλλοι.

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Το 2013 η Ελένη Χατζίδου πραγματοποίησε πλαστική στη μύτη της με αποτέλεσμα την σημερινή εντυπωσιακή εμφάνισή της.

    Στα 38 της χρόνια, η παραγωγή του ΣΚΑΪ της έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις αντοχές της και να λάβει μέρος στον δεύτερο κύκλο του Survivor. Όπως γνωρίζουμε, εκείνη δέχτηκε την πρόταση και δίνει τη δική της μάχη στον Άγιο Δομίνικο.

    Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Ελένη Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς αντέδρασε το Twitter για την υποψηφιότητα της Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Από τα μιούζικαλ στο Survivor – Tα παιδικά χρόνια, το bullying και οι γυναίκες της ζωής του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Από το μόντελινγκ και τις καταχρήσεις στο Survivor 2



    ΣΧΟΛΙΑ