• LIFE&STYLE

    «Το έκαψαν» στον Ρέμο η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος: Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια, το χειροφίλημα και οι σαμπάνιες Dom Perignon

    Θεόδωρος Αγγελόπουλος ναυτιλία

    Ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του, Γιάννα


    Την είσοδο του «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος, πέρασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας. Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν ήταν μόνο του, καθώς συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη της κυρίας Αγγελοπούλου από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας,  Μάρτον Σίμιτσεκ, με τη σύζυγό του. Σύμφωνα με το protothema.gr τα δύο ζεύγη, όπως ήταν αναμενόμενο, οδηγήθηκαν στο πιο κεντρικό τραπέζι του νυχτερινού κέντρου. Στο τραπέζι του ζεύγους ήταν και ο Γιώργος Ντάβλας με την σύζυγό του, ενώ κάποια στιγμή ήρθε και κάθισε μαζί με το ζεύγος Αγγελόπουλου, η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ, την οποία υποδέχθηκαν θερμά.

    Η κυρία Αγγελοπούλου επέλεξε ένα μακρύ φόρεμα του Jean Paul Gaultier, ενώ τη διαφορά έκανε το ζευγάρι σκουλαρίκια που φορούσε -πιθανότατα Van Cleef & Arples- τα οποία σχολιάστηκαν δεόντως από τις κυρίες που τα είδαν. Το ζεύγος και οι καλεσμένοι τους επέλεξαν να πιουν σαμπάνια Dom Perignon.

    Ο Αντώνης Ρέμος τους υποδέχτηκε ζεστά, τους αφιέρωσε ουκ ολίγα τραγούδια του, ενώ υπήρξε και μια ξεχωριστή στιγμή, όταν ερμήνευσε το «Εκατό φορές κομμάτια». Γονάτισε στην πίστα και έδωσε ένα χειροφίλημα στην κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία απόλαυσε την βραδιά στο μέγιστο βαθμό. Μάλιστα, η χαρά της ήταν τέτοια που πολλές φορές σηκώθηκε όρθια ενθουσιασμένη από το πρόγραμμα.

    Αντίθετα, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος προτίμησε να τραβήξει βίντεο  με το κινητό του τηλέφωνο.



    ΣΧΟΛΙΑ