• LIFE&STYLE

    Δείτε πώς θα φορέσετε τις παγιέτες το πρωί – Όλα τα μυστικά (pics)

    • NewsRoom
    παγιέτες


    Ναι, είναι εύκολο να φορέσετε ένα φόρεμα στολισμένο με παγιέτες όταν ετοιμάζεστε για ένα fancy dinner, για ένα πάρτι ή κάποια επίσημη περίσταση, αλλά όταν προσπαθείτε να ενσωματώσετε αυτή τη λάμψη στο καθημερινό σας ντύσιμο, είναι λιγάκι πιο δύσκολο. Εάν, όμως, ψάχνετε κάποιον τρόπο για να δώσετε στα every day σύνολά σας μία glamorous, διασκεδαστική και σπινθηροβόλα νότα, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις αστραφτερές πούλιες. Όσο κι αν θεωρούνται δύσκολες στο να συνδυαστούν, με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις σας και να αποτελέσουν μία κομψή, casual και άκρως στιλάτη πρόταση. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει συμβουλές και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να τις ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Για να τις δούμε αναλυτικότερα!

    Basic rules

    • Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το σύνολό σας, θα πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας ότι πρόκειται για ημέρα και το ύφος των ρούχων πρέπει να είναι χαλαρό, ανέμελο -και όχι στημένο και «βαρύ». Επειδή από μόνη της η παγιέτα είναι ένα έντονο στοιχείο, τα υπόλοιπα κομμάτια φροντίστε να είναι λιτά και basic, όπως ένα τζιν, ένα πουλόβερ, ένα φούτερ ή ένα t-shirt για να υπάρχει ισορροπία.
    • Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα παπούτσια που θα επιλέξετε για αυτό ξεχάστε τις αγαπημένες σας γόβες ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας, γιατί σε συνδυασμό με την παγιέτα θα παραπέμπουν απευθείας σε βραδινό outfit. Επομένως, κινηθείτε σε sneakers, αρβυλάκια, loafers  και μπότες φλατ ή με χαμηλό τακούνι.
    • Καλό θα ήταν να επιλέγετε loose χαλαρές γραμμές για το πάνω ή το κάτω μέρος του συνόλου σας. Για παράδειγμα, μία στενή φούστα με παγιέτες συνδυάστε την με ένα oversized πουκάμισο ή φούτερ, ενώ αντίστροφα ένα mom fit jean με ένα πιο εφαρμοστό αστραφτερό μπλουζάκι.
    • Μην προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς με πολλά μαζί, διότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι φορέσετε ρούχα στο ίδιο ακριβώς χρώμα, τα οποία σαν σύνολο μοιάζουν με σετ, όμως και πάλι είναι προτιμότερο να τα αφήσετε για το βράδυ.
    • Μην κάνετε υπερβολές και να θυμάστε πως οι παγιέτες λειτουργούν σαν κόσμημα, επομένως δε χρειάζεται να φορτώνεστε με «βαριά» σκουλαρίκια ή κολιέ ειδικά αν έχετε επιλέξει κάποιο top ή φόρεμα, δηλαδή αξεσουάρ, που είναι πολύ κοντά στο πρόσωπό σας.
    sequins-street-style-4.jpgsequins-street-style-5.jpg

    Must-have items

    • Το ιδανικότερο θα ήταν να αναζητούσατε κομμάτια με μεγάλη κάλυψη, όπως παντελόνες, midi φούστες ή φούτερ/πουλόβερ, ώστε να ταιριάζουν περισσότερο σε ένα daytime στιλ. Επειδή, όμως, όλα είναι θέμα συνδυασμού μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο από τη βραδινή σας γκαρνταρόμπα και να το εντάξετε σε ένα πρωινό σύνολο, όπως για παράδειγμα ένα φόρεμα πάνω από ένα Τ-shirt ή κάποιο ζιβάγκο.
    • Αν δεν είστε οπαδοί της παγιέτας στα ρούχα, τότε μπορείτε να επιλέξετε κάποιο αξεσουάρ, που θα σας δώσει την απαραίτητη λάμψη. Μην πάει ο νους σας κατευθείαν σε clutch βραδινά τσαντάκια. Υπάρχουν πλέον και μεγάλες τσάντες χειρός, αλλά και totes από αυτό το υλικό, καθώς και sneakers, αλλά και μπότες στολισμένες με λαμπερές πούλιες.
    • Μία πολύ καλή ιδέα για να εντάξετε τις παγιέτες στην καθημερινότητά σας είναι τα διάφορα κεντημένα πανωφόρια, είτε αυτά είναι σακάκια, είτε bomber jackets είτε απλά ζακετάκια. Πρέπει, όμως, αυστηρά το υπόλοιπο σύνολο να είναι απλό και λιτό.

    sequins-street-style-1.jpgsequins-street-style-3.jpg

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 5 αξεσουάρ που θα μονοπωλήσουν τη φετινή σεζόν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Fendi: Το κασκόλ των 790 ευρώ που προκάλεσε σάλο – Τι (πονηρό) θυμίζει στους «τουιτεράδες»

     ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  ZARA: 10+1 όμορφα πουκάμισα για αυτή την εποχή μέχρι 20 ευρώ!



    ΣΧΟΛΙΑ