• LIFE&STYLE

    Δικαστικοί μπελάδες για την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού

    • NewsRoom
    τζένιφερ άνιστον-τζαστιν-θερου

    Τζάστιν Θερού και Τζένιφερ Άνιστον


    Την δικαστική οδό έχουν πάρει οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού εξαιτίας ενός γείτονα, ο οποίος έχει παραβιάσει επανειλημμένα τον ιδιωτικό τους χώρο στο Γκρίνουιτς Βίλατζ στο Μανχάταν. Ωστόσο, και ο ίδιος ο γείτονας έχει τα δικά του παράπονα.

    Πρόκειται για τον Νόρμαν Ρέσνικοφ, ο οποίος μένει έναν όροφο κάτω από το Χολιγουντιανό ζευγάρι και σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, είχε ζητήσει από τους ίδιους να αναβαθμίσουν την ηχομόνωση του διαμερίσματός τους. Μάλιστα, απείλησε την Τζένιφερ και τον Τζάστιν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα τους έκοβε το νερό και το ρεύμα.

    «Τους τελευταίους έξι μήνες ο κύριος Ρέσνικοφ έχει αναπτύξει μια παράξενη, ενοχλητική εμμονή με τη ζωή και την οικία μου, και έχει αποδειχτεί απρόθυμος ή ανίκανος να σταματήσει να μπαίνει σε αυτήν, παραβιάζοντας τα δικαιώματά μου» ανέφερε ο Θερού στην κατάθεσή του.

    Ο Ρέσνικοφ, από την πλευρά του, ειρωνεύτηκε το αίτημα του ηθοποιού για προστασία. «Αυτός ο 46χρονος έφηβος χρειάζεται προστασία από τον ηλικιωμένο γείτονά του; Πόσο μάτσο τύπος!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τζένιφερ Άνιστον δώρησε ένα εκατ. δολάρια στο Πουέρτο Ρίκο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνιστον: Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε για να ασφαλίσει τα μαλλιά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός ρόλος της Jennifer Aniston μετά τα «Φιλαράκια»! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ