• LIFE&STYLE

    Δέκα tips για να μην έχει μάτια για άλλη!

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Το sex είναι ο καθρέφτης αλλά και το κλειδί μιας σχέσης. Αν βρίσκεστε στην αρχή, θ΄απολαμβάνετε το σεξ αλλά ίσως χρειάζεστε μερικές ακόμη ιδέες για να κάνετε τον σύντροφό σας να σας σκέφτεται με πόθο από το πρωί στη δουλειά, ως το βράδυ που θα σας συναντήσει. Αν τώρα η σχέση μετράει αρκετό καιρό, τότε σίγουρα θα θέλατε να εμπλουτίσετε τις… γνώσεις σας πάνω στο θέμα. Για να δούμε λοιπόν μερικά tips για να μην έχει μάτια για καμία άλλη εκτός από εσάς!

    1. Πάρτε πρωτοβουλία

    Πολλές γυναίκες περιμένουν από τον άντρα να ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι. Αν κι εσείς υπάγεστε σε αυτή την κατηγορία, τι θα λέγατε ν΄αλλάξετε λίγο τους ρόλους; Ένα βράδυ λοιπόν κάντε εσείς την πρώτη κίνηση και γιατί όχι, κρατήστε τον έλεγχο για όση περισσότερη ώρα μπορείτε. Αρέσει στους άνδρες- που και που ή σε άλλους συχνότερα- να έχουν μια δυναμική γυναίκα στο κρεβάτι τους που δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλία.

    2. Φλερτάρετε μαζί του σεξουαλικά

    Αν είστε σε δημόσιο χώρο το σεξουαλικό φλερτ είναι πολύ sexy. Αν για παράδειγμα είναι μια βαρετή κοινωνική εκδήλωση, μια ομιλία, τότε σκύψτε και ψιθυρίστε του στο αυτί τι θα θέλατε να κάνετε εκείνη τη στιγμή.  “Ανάψτε” τον, ενώ δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε. Θα ανυπομονεί για το πότε θα βρεθεί μόνος μαζί σας.

    3. Στείλτε του σέξι μηνύματα στο κινητό

    Είστε στη δουλειά, όπως κι εκείνος. Διαλέξτε μια ώρα που ξέρετε πως δεν έχει μια σοβαρή σύσκεψη, για παράδειγμα είναι η ώρα του μεσημεριανού φαγητού και στείλτε του στο κινητό του σέξυ μηνύματα. Αν μάλιστα δεν το έχετε κάνει ποτέ, θα ενθουσιαστεί.

    4. Επενδύστε σε εσώρουχα

    Φαίνεται κλισέ αλλά είναι πραγματικότητα. Οι άντρες τρελαίνονται για εσώρουχα. Αναγνωρίστε τον τύπο του, δηλαδή αυτά που θα του αρέσουν κι εμφανιστείτε μια μέρα, μόνο με τα εσώρουχά σας και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. (Ναι, προφανώς δεν θα πάτε έτσι για επίσκεψη στη δουλειά του).

    5. Αποκαλύψτε μια φαντασίωσή σας

    Με το να μοιραστείτε στο κρεβάτι μαζί του τις φαντασιώσεις σας, τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος χτίζετε μεταξύ σας εμπιστοσύνη και οικειότητα. Αφήστε δε που τον κάνετε να σας θέλει περισσότερο. Να ξέρετε πως οι άντρες λατρεύουν να κάνουν σεξουαλικά φανταστικά σενάρια στο νου τους. Αλλά προσοχή, ό,τι κι αν σας πει θα πρέπει να το έχετε ξεχάσει μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι. Οι φαντασιώσεις λέγονται μόνο κατά τη διάρκεια της πράξης, γιατί μερικές μπορεί να είναι… επικίνδυνες αλλιώς.

    6. Βρείτε μια νέα θέση

    Εντάξει το κρεβάτι αλλά ήρθε τώρα η ώρα ν΄ανακαλύψετε και μια νέα θέση (για σήμερα τουλάχιστον) που θα κάνετε σεξ. Μια πολυθρόνα, ένα καναπέ ή μήπως στο πάτωμα;

    7. Πάντα να φροντίζετε τον εαυτό σας

    Μην αμελείτε να φοράτε μια κρέμα σώματος με άρωμα, να έχετε απαλά πόδια, χέρια, περιποιημένα νύχια, να είστε όμορφη γιατί οι άντρες, ξέρετε, είναι οπτικοί τύποι.

    8. Εκφραστείτε 

    Αφήστε κατά μέρος τις αναστολές κι εκφράστε όλη σας τη θηλυκότητα. Νιώστε η ίδια ποθητή και ο άλλος θα σας θέλει ακόμη πιο πολύ. Δείξτε του την ευχαρίστησή σας και μην ντρέπεστε να μιλήσετε, να δείξετε πόσο το απολαμβάνετε και να… φωνάξετε.

    9. Παρατηρήστε τι του αρέσει 

    Αν η σχέση σας είναι φρέσκια θα πρέπει να είστε πολύ παρατηρητική και κατά τη διάρκεια του σεξ να βλέπετε τις συσπάσεις του προσώπου του, τα μηνύματα απόλαυσης που σας στέλνει, ώστε να μάθετε τι του αρέσει και να επικεντρωθείτε εκεί. Αν τώρα η σχέση διαρκεί καιρό, ήδη θα ξέρετε αυτά που τον “ανάβουν”, όμως μήπως θέλετε ν΄ανακαλύψετε κι άλλα; Είναι απλό, με ένα μασάζ θα εξερευνήσετε όλο του το σώμα…

    10. Αφήστε τον να σας ντύσει και βγείτε ραντεβού

    Λίγο περίεργο φαίνεται αυτό ε; Κι όμως, λειτουργεί τέλεια. Αφήστε τον να διαλέξει εκείνος τι θα φορέσετε, όσο πιο σέξυ κι αποκαλυπτικό τόσο καλύτερα, και πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο ή μπαρ. Εκεί ενώ θα μιλάτε μπορείτε να παίζετε με τα πόδια σας κάτω από το τραπέζι, να του λέτε ερωτικά λόγια στο αυτί και εκείνος είναι σίγουρο πως δεν θα βλέπει την ώρα να επιστρέψετε σπίτι!

    Γενικά, έχετε ως στόχο να τον ικανοποιήσετε κι αυτομάτως θα νιώσει κι εκείνος την ίδια ανάγκη για εσάς. Κάντε ό,τι νιώθετε χωρίς να σκέφτεστε ή να σας σταματάνε ταμπού, αφού δυο ενήλικοι είστε, σε ένα χώρο που βρίσκεστε μόνο οι δυο σας…

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε ποιον/α δώσατε το πρώτο φιλί του χρόνου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν το ζευγάρι αρχίσει να βαριέται… Τι κάνουμε;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί μια «δύσκολη» γυναίκα γοητεύει τόσο τους άνδρες;



    ΣΧΟΛΙΑ