• LIFE&STYLE

    Χριστούγεννα για δύο: 5 τρόποι για να έρθετε πιο κοντά με τον/ην σύντροφό σας

    • NewsRoom
    χριστούγεννα


    Ποιος είπε ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μόνο για τα παιδιά και τα εμπορικά καταστήματα; Ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και να γευτείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων και στο… κρεβάτι σας!

    1. Κλείστε ραντεβού στο σπίτι για φαγητό και ταινία. Μαγειρέψτε μαζί, καθίστε αγκαλιά στον καναπέ και απολαύστε μια ταινία που έχετε διαλέξει και οι δύο μαζί. Όλη αυτή η ατμόσφαιρα θα σας φέρει πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

    2. Ακυρώστε οτιδήποτε «πρέπει» να κάνετε. Πηγαίνετε βόλτες, περάστε χρόνο με φιλικά σας ζευγάρια και ανθρώπους που αγαπάτε και δεν έχετε την ευκαιρία να τους συναντάτε συχνά.

    3. Παρακολουθήστε μια χριστουγεννιάτικη παράσταση. Η κοινή εμπειρία που θα μοιραστείτε, ιδιαίτερα με θέμα… παραμυθένιο -όπως έχουν κλασικές παραστάσεις που ανεβαίνουν τέτοιες περιόδους-, θα σας βγάλει για λίγο από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να μπείτε ευκολότερα στο κλίμα των Χριστουγέννων.

    4. Στολίστε μαζί το σπίτι ή το δέντρο σας. χριστούγενναΕίτε μένετε μαζί είτε όχι, φτιάξτε μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Συμφωνήστε για τον τρόπο που θα το στολίσετε και κατά τη διάρκεια της ιεροτελεστίας θυμηθείτε ξανά τα πρώτα σας κοινά Χριστούγεννα και μοιραστείτε παιδικές αναμνήσεις.

    5. Ανταλλάξτε δώρα. Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια ιδανική ευκαιρία για να δείξουμε στον σύντροφό μας ότι τον σκεφτόμαστε, τον φροντίζουμε και είναι σημαντικός για εμάς. Αφήστε στην άκρη τα χρηστικά δώρα και χαρίστε στον αγαπημένο σας ένα συμβολικό και όχι απαραίτητα ακριβό δώρο αγάπης.

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επτά λόγοι για τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι λάθη κάνουν οι γυναίκες όταν τους αρέσει κάποιος άντρας;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι κακές συνήθειες που «σκοτώνουν» το γάμο



    ΣΧΟΛΙΑ