• LIFE&STYLE

    Χαμός στο ελληνικό YouTube: Αγωγή κατέθεσε η Μάρα Σαμαρτζή εναντίον YouTuber

    Σαμαρτζη-Μαρα

    Μάρα Σαμαρτζή


    Διαδικτυακό bullying με ψευδείς κατηγορίες και δυσφήμηση εναντίον της δέχτηκε η Ελληνίδα YouTuber, Μάρα Σαμαρτζή από συνάδελφό της στο YouTube με αποτέλεσμα να πάρει τη νομική οδό.

    Η Μάρα, η οποία έχει ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια στο YouTube και μετράει σχεδόν 200.000 συνδρομητές αποφάσισε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, έπειτα από διαδοχικές επιθέσεις που δέχτηκε από την ιδιοκτήτρια του καναλιού AnotherMakeUpWorld.

    Η τελευταία ισχυριζόταν ότι η πρώτη συμμετείχε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου υποστηρίζοντας πως τις έχει παρακολουθήσει, ενώ ταυτόχρονα διέδιδε φήμες και για άλλους YouTubers.

    Με τη σειρά της, η Μάρα ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της προκειμένου να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη και το λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά.

    Μέσα σε λίγες ώρες, το εν λόγω βίντεο ξεπέρασε τις 50.000 προβολές, ενώ τα σχόλια ανά λεπτό είναι δεκάδες και η υποστήριξη που δέχεται από το κοινό της τεράστια.

    Η Μάρα τόνισε ότι σε περίπτωση που η AnotherMakeUpWorld αναφερθεί άμεσα ή έμμεσα στην ίδια, τα ασφαλιστικά μέτρα «σπάνε» με αποτέλεσμα να λάβει ένα χρηματικό πόσο, το οποίο θα δοθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

    Η απάντηση της AnotherMakeupWorld:

    another-make-up-world-instagramΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Σαντορίνη για διακοπές ο Τζούλιαν ΜακΜάχον (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor-spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το πασχαλινό έπαθλο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ασύλληπτο πένθος για παίκτη του Master Chef! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ