• LIFE&STYLE

    Black Friday αύριο στην Ελλάδα: Πού θα ψωνίσετε με τρελές εκπτώσεις έως 80%


    Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από τη Black Friday. Καταναλωτές και καταστηματάρχες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αυριανή ημέρα.

    Για εσάς που θέλετε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα αυτή και να αγοράσετε ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά, ηλεκτρονικά είδη και κοσμήματα σε συμφέρουσες προσφορές, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε (ακόμα και online) τα παρακάτω καταστήματα:

    Public

    Η πρώτη αλυσίδα που μπήκε και φέτος στον χορό της Black Friday, με δελεαστικές και συμφέρουσες εκπτώσεις, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public.

    Κωτσόβολος

    Mε δυο ιδιαίτερα ευφάνταστα σποτάκια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό της Black Friday και η ΚωτσόβολοςΗ μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να αγοράσουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

    ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    Tα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα γιορτάζουν τη Black Friday με μοναδικές προσφορές, όπως έκαναν και πέρυσι. 

    One Salonica Outlet

    Τέλος, όσοι μένετε Θεσσαλονίκη, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε συμφέρουσες προσφορές στα brands του δημοφιλούς εμπορικού κέντρου. Δείτε αναλυτικά εδώ.

     Η&Μ

    Η σουηδική εταιρεία ρούχων θα συμμετάσχει φέτος στον θεσμό της Black Friday με εκπτώσεις που θα αγγίξουν έως και το 50%.

    Oysho

    Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στα εσώρουχα και τις πιτζάμες σας, η Oysho είναι εδώ. Από την Πέμπτη 23/11 βράδυ στις 22.00 μ.μ μέχρι και 25/11 στις 23.59 μ.μ θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε με έκπτωση 20% ρούχα και εσώρουχα της επιλογής σας, τόσο στο Online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

    RIVER WEST

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με εκπτώσεις στα καταστήματά του, έως και 70%.  Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Prince Oliver

    Δυναμικό «παρών» θα δώσει και η εταιρεία ρουχισμού Prince Oliver, με μεγάλες προσφορές, που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο.

    Pull&Bear

    Στη Black Friday θα συμμετάσχουν και φέτος τα Pull&Bear με σημαντικές εκπτώσεις.

    SEPHORA

    Όσες είστε λάτρεις των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης, μην παραλείψετε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα (ή την ηλεκτρονική σελίδα) των SEPHORA την Παρασκευή. Θα συναντήσετε δελεαστικές προσφορές.

    Mc Arthur Glen

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνετε όσοι βρεθείτε στο εκπτωτικό χωριό Mc Arthur Glen την Παρασκευή, καθώς θα μπορέσετε να ψωνίσετε αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις έως και 80%. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    GAP

    Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, η αμερικάνικη εταιρεία ρουχισμού GAP θα συμμετάσχει στη «Μαύρη Παρασκευή», με εκπτώσεις έως και 50%.

    Body Shop

    Την ίδια ώρα και η εταιρεία The Body Shop μπαίνει στο χορό της Black Friday.

    Hondos Center

    Μοναδικές εκπτώσεις για την Παρασκευή και το Σάββατο, που φθάνουν και το 50% υπόσχονται και τα Hondos Center. Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς και λευκά είδη.

    Tsakiris Mallas

    Και η εταιρεία υπόδησης Tsakiris Mallas μπαίνει στον χορό της Black Friday, με τρελές εκπτώσεις. Προλάβετε!

    Online φαρμακεία

    Τη συμμετοχή τους στον θεσμό γνωστοποίησαν στους πελάτες τους και ορισμένα από τα πιο γνωστά online φαρμακεία, όπως είναι: Pharm16, ofarmakopoiosmou, pharmacy295, κτλ.

    pharmacy295
    ofarmakopoiosmou

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: Τρελές εκπτώσεις σε Public, McArthur, Oysho, Sephora, Γερμανό και Κωτσόβολο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Πού θα ψωνίσετε ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά με έκπτωση έως 70%

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Public, Κωτσόβολος, Γερμανός, McArthurGlen, Oysho και Sephora στο χορό της Black Friday με εκπτώσεις μέχρι και 80% – Δείτε αναλυτικά τις προσφορές



    ΣΧΟΛΙΑ