• LIFE&STYLE

    Φοβερό! Το Business Ιnsider προτείνει 10 ελληνικά νησιά για κάθε τύπο ταξιδιώτη

    • NewsRoom


    Μια ακόμη υποστήριξη για την Ελλάδα “δια χειρός” Business Insider. Συγκεκριμένα το αμερικάνικο site διαφημίζει, για ακόμη μια φορά, με δημοσίευμα της, τα ελληνικά νησιά βοηθώντας και κατ’ επέκταση την αθρόα εισροή τουριστών στην χώρα μας. Το εγκωμιαστικό κείμενο παρουσιάζει όχι μόνο ένα αλλά δώδεκα ελληνικά νησιά, τα οποία μπορούν μάλιστα να ταιριάξουν σε κάθε τύπο ταξιδιώτη.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που το διασημότερο business site της Αμερικής ασχολείται με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με τα σπάνια και μοναδικά τοπία της χώρας μας.

    Η “περιήγηση” του αρθρογράφου ξεκινάει από τους πιο διάσημους ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως τη Κρήτη και τη Σαντορίνη, ενώ αναφέρεται και σε λιγότερο γνωστά στους ξένους, ελληνικά νησιά, όπως την Αστυπάλαια και την Ικαρία.

    Ας ξεκινήσουμε μαζί την αντίστροφη μέτρηση!

    Για τους “εραστές” της τέχνης: Ύδρα

    ydra island

    Το αγαπημένο στέκι των σπουδαιότερων καλλιτεχνών και συλλεκτών τέχνης στεγάζεται στο ελληνικό νησί της Ύδρας.

    Καλύτερο “ξεφάντωμα”: Ίος

    ios

    Ένα νησί που υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο με μοναδικό σκοπό, τι άλλο; το ξεφάντωμα! Είναι το καλύτερο νησί για ξέφρενα party.

     

    Το καλύτερο μέρος για windsurfing: Πάρος

    paros

    Εκτός από τις υπέροχες παραλίες που διαθέτει, η Πάρος λόγω των καιρικών συνθηκών της, είναι το κατάλληλο μέρος για τους λάτρεις του windsurfing.

    Καλύτερο “ζευγαρονήσι”: Σαντορίνη

    santorini

    Προσφέρει ίσως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη που μπορεί να επισκεφτεί ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

    Οι καλύτερες παραλίες: Μήλος

    milos

    Η ποικιλομορφία των παραλιών της Μήλου είναι μοναδική, καθώς διαθέτει 80 διαφορετικών ειδών παραλίες, με χαρακτηριστικές εκείνες με την μαύρη άμμο.

    Το καλύτερο φαγητό: Κρήτη

    crete greece

    Το καλύτερο φαγητό ίσως των ελληνικών νησιών θα το απολαύσετε στην Κρήτη, καθώς η ποιότητα και η νοστιμιά των πιάτων σας είναι δεδομένη.

     

    Το καλύτερο μέρος να εξερεύνηση της φύσης: Ικαρία

    ikaria

    Η Ικαρία ζει κάτω από τους δικούς της κανόνες. Εκτός από τον μοναδικό τρόπο ζωής της διαθέτει και μια τεράστια γκάμα δραστηριοτήτων, όπως την πεζοπορία, την ποδηλασία ενώ οι ταξιδιώτες της μπορούν να εξερευνήσουν, περπατώντας κάθε γωνιά του νησιού.

     

    Καλύτερο μέρος για ατελείωτο shopping: Μύκονος

    mykonos

    Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ακριβά αλλά και πιο οικονομικά μαγαζιά τα οποία προσφέρουν από χειροποίητα σουβενίρ μέχρι και ακριβά κοσμήματα.

    Καλύτερο μέρος για ιδιωτικές αποδράσεις : Αστυπάλαια

    astypalaia

    Η Αστυπάλαια αν και μικρή είναι θαυματουργή, ειδικότερα για εκείνους που θέλουν να ξεφύγουν τα τεράστια εισροή των τουριστών.

    Καλύτερο μέρος για όσους αγαπάνε την ιστορία: Ρόδος

    rhodes

    Η Παλαιά Πόλη της Ρόδου διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά παλάτια που μπορεί να θαυμάσει κάποιος. Ακόμη διαθέτει πλούσιο υλικό για κάθε επισκέπτη που αγαπά την ιστορία.

     

    Καλύτερο μέρος άγριας πανίδας: Τήλος

    tilos

    Το νησί της Τήλου φιλοξενεί χιλιάδες είδη σπάνιων πουλιών, κάνοντας την ένα σημαντικό προορισμό για όσους αναζητούν να θαυμάσουν την άγρια πανίδα.

    Καλύτερος προορισμός για οικογένειες: Νάξος

    naxos

    ‘Ίσως το καλύτερο νησί για όλη την οικογένεια. Διαθέτει ένα σύμπλεγμα μοναδικών παραλιών και σπηλιών, κάνοντας το ένα καταπληκτικό προορισμό τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά

     

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/pokemon-go-osa-prepi-na-xerete-gia-ti-nea-trela-tou-planiti/60905

     

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/zoiros-ourakotagkos-chouftoni-touristria-eno-vgazoun-fotografia/60901

     



    ΣΧΟΛΙΑ