• LIFE&STYLE

    Απρόσμενο τέλος στη σχέση Λυκουρέζου – Καλογρίδη! Οι λόγοι του χωρισμού

    • NewsRoom

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Νατάσα Καλογρίδη


    Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη ξεκίνησαν τη σχέση του ξαφνικά και απρόσμενα, όπως και την τελείωσαν! Επρόκειτο για ένα αμφιλεγόμενο ζευγάρι, το οποίο απασχόλησε πάρα πολλές φορές τα μέσα και για το οποίο γράφτηκαν αμέτρητα δημοσιεύματα.

    Φαίνεται, όμως, πως οι δυο τους χώρισαν απρόσμενα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός ποινικολόγος και η εκκεντρική ηθοποιός έχουν διακόψει επαφές εδώ και περίπου δέκα μέρες. Πρόσφατα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παρευρέθηκε σε γάμο στο νησί της Χίου, χωρίς συνοδό, ενώ η Νατάσα Καλογρίδη βρισκόταν στην Αθήνα.

    Όπως αναφέρει το «Ciao», η Νατάσα Καλογρίδη είναι φανερά στεναχωρημένη και δεν διστάζει να υποστηρίξει πως κάποιοι συγκεκριμένοι άνθρωποι συνέβαλαν στον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ανάμεσα στα άτομα αυτά, είναι και η κόρη του ποινικολόγου, Μαρία Ελένη.

    Η Μαρία Ελένη, στέκεται στο πλευρό του πατέρα της αλλά δεν μπορεί να δεχθεί καμία γυναίκα δίπλα του μετά τον χαμό της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη. Η Νατάσα Καλογρίδη λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιστεύει ότι οι δικές της αντιδράσεις επηρέασαν αρνητικά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερωτικές προβλέψεις – Αύγουστος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός εντατικής ο Άκης Σακελλαρίου – «Δεν είχα συναίσθηση ούτε για ένα λεπτό αυτές τις μέρες»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστική περιγραφή για την Ρίκα Βιαγιάνη: «Επανήλθε για ένα μισάωρο, μίλησε με τον σύζυγό της και μας αποχαιρέτισε για πάντα»



    ΣΧΟΛΙΑ