• LIFE&STYLE

    Απαστράπτουσα η εγκυμονούσα Δήμητρα Μέρμηγκα στο πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση

    γιαννης κουστας δημητρα μερμηγκα

    Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα. Φωτό από τον αρραβώνα τους το 2017


    Τις τελευταίες ημέρες ο ναυτιλιακός κόσμος κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς, καθώς, παράλληλα με το συνέδριο των Ποσειδωνίων 2018, διοργανώνονται αμέτρητα, χλιδάτα πάρτι από τους πρωταγωνιστές της εφοπλιστικής κοινότητας. Ένα από αυτά, το οποίο συζητήθηκε εκτενώς για πολλούς λόγους, ήταν εκείνο του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση, επικεφαλής της Latsco, στο εντυπωσιακό σπίτι του στην Εκάλη.

    Μεταξύ σαμπάνιας και εκλεκτών εδεσμάτων, η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα διασκέδαζε τους παρευρισκομένους με τις ποπ επιτυχίες της και τα λικνίσματά της. Η πολυτέλεια του πάρτι ήταν εμφανής παντού, την παράσταση, όμως, έκλεψε ένα πολυσυζητημένο ζευγάρι, που μάλιστα θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 23 Ιουνίου στην Ιταλία. Ο λόγος για τους μελλόνυμφους Γιάννη Κούστα και Δήμητρα Μέρμηγκα.

    Απαστράπτουσα, μέσα στο λευκό της φόρεμα, με τα πανάκριβα ψηλοτάκουνα πέδιλα, η εγκυμονούσα Δήμητρα μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς, όπως είπαν και οι προσκεκλημένοι, ήταν μία από τις εντυπωσιακότερες και πιο θηλυκές παρουσίες στο πάρτι, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη. Οι δυο τους απόλαυσαν τη βραδιά, μίλησαν με φίλους και γνωστούς που έδωσαν το «παρών» στο πάρτι και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Η εγκυμοσύνη, το δαχτυλίδι, ο λιγότερο κοσμικός γάμος απ’ ό,τι αναμενόταν  

    Η Δήμητρα Μέρμηγκα, με τα υπέροχα ζυγωματικά και την αρμονία στο πρόσωπο, τη νιότη, τη δροσιά της και τον έρωτα για τον 62χρονο εφοπλιστή, Γιάννη Κούστα φορούσε ένα σινιέ, λουλαδάτο φόρεμα και πολύτιμα κοσμήματα, αλλά δε μπόρεσε να μη βουρκώσει όταν ο αγαπημένος της έπαιξε ο ίδιος στο πιάνο τ «Happy birthday».

    Ήταν 9η Σεπτεμβρίου του 2016 που το ζευγάρι είχε γνωριστεί στο θρυλικό για τις γεύσεις του ρεστοράν Matsuhisa Athens του Astir Palace στον Αστέρα Βουλιαγμένης και το αίσθημα λέγεται πως ήταν κεραυνοβόλο και πάρα πολύ έντονο αλλά, αν και αντάλλαξαν αμέσως αριθμούς τηλεφώνων πέρασε αρκετός καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού τους.

    Ο ερωτάς τους;

    Σα χολιγουντιανό βίντεο κλιπ και όχι ταινία που θα προϋπέθετε και το ανύπαρκτο εδώ δράμα διαλέγουν προορίσω και είτε με το σκάφος του Ιωάννη Κούστα, σεργιανούν σα μονοί πάνω στη γη, σε εξωτικούς παραδείσους, φημισμένα θέρετρα ή και στα σπίτια του επιχειρηματία που μοιάζουν να υπάρχουν παντού και να θέλει καλή μνήμη να τα θυμάσαι.

    Και να το διαμέρισμα στο Manhattan και να η  βίλα του, στο αγαπημένο θέρετρο της αμερικάνικης ελίτ, τα Hamptons. Και δως του Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Εμιράτα, Λίβανος, Μαρόκο, Άγιο Βικέντιος και τις Γρεναδίνες νήσοι, Γκστάαντ, ή Ελληνικά νησιά και Ισπανικές ακτές τα καλοκαίρια, με ανάπαυλα για ξεκούραση απ την αναψυχή σε Λονδίνο, Ελβετία, Παρίσι, Γλυφάδα! Ω!

    Και να φωτο στα social media στην μυστηριώδη, όλο ερωτισμό, γραφική Βενετία και στο Harry’s Bar των σπουδαίων του κόσμου, συχνά κολασμένων θαμώνων όπως ο Ernest Hemingway, o Arturo Toscanini, ο Chaplin, ο Hitchcock, ο Truman Capote που σίγουρα θα λάτρευε την πορσελάνινη ομορφιά και την όλο συναίσθημα υπαρξη της νέας, με την λογοτεχνική διορατικότητα του σε γυναικείους χαρακτήρες.

    Εκεί, στη Γέφυρα των Στεναγμών, που υπέφεραν πάντα οι ερωτευμένοι των αιώνιων, ο κ. Κούστας έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του εκεί και έτσι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε μυστικά και ιδιωτικά, μακριά από όλους και από όλα.

    Το πάρτι των αρραβώνων φυσικά και ήταν θρυλικό και έκανε πάταγο.

    Έτσι, όλοι περίμεναν να συμβεί και στις 22 Ιουνίου στο Κορνέτο όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Το ζευγάρι όμως, ίσως γιατί πολύ εκτέθηκαν στο τύπο οι αρραβώνες τους, ίσως επειδή η νύφη είναι έγκυος, δεν επιθυμούν ιδιαίτερη προβολή.

    Πάντως ο ενθουσιασμένος κύριος Κρούστας, περιμένοντας στα 62 του, το πέμπτο του παιδί απ την αγαπημένη του Δήμητρα, της χάρισε λένε, ένα υπέροχο δαχτυλίδι μπριγιάν μυθικών διαστάσεων, όσων και η αγάπη τους.

    ΥΓ: Μένανδρος: «Έρωτα παύει λιμός ή χαλκού σπάνις» δηλαδή τον έρωτα τον παύει η πείνα και η έλλειψη χρημάτων

    Η ρομαντική ανάρτηση στο προφίλ της Δήμητρας Μέρμηγκα στο Instagram, από την πιο σημαντική βραδιά της ζωής της
    δήμητρα μέρμηγκα Κούστας
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα στην παραλία Faraglioni στο Capri
    δήμητρα μέρμηγκα
    Η Δήμητρα Μέρμηγκα με μαγιό στο ξενοδοχείο Cala di Volpe
    δημητρα μερμηγκα
    Η όμορφη Δήμητρα ποζάρει στους Παξούς

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Ρομαντική έξοδος στο Μέγαρο Μουσικής (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Κούστας – Δ. Μέρμηγκα: Γάμος στην Ιταλία (εκεί που άνθησε και δυνάμωσε ο έρωτάς τους)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Λαμπερός γάμος: O Γ. Κούστας παντρεύεται τη Δήμητρα Μέρμηγκα σε δουκάτο της Ιταλίας



    ΣΧΟΛΙΑ