• LIFE&STYLE

    Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Όλα έτοιμα για τον λαμπερό γάμο

    ρεμος-μποσνιακ

    Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος


    Στις 15 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 8 χρόνια σχέσης και την απόκτηση μιας κορούλας. Το ιερό μυστήριο θα διεξαχθεί στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με καλεσμένους λαμπερά ονόματα της σόουμπιζ, αλλά και του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η διακόσμηση στο γαμήλιο πάρτι θα αποτελείται από λουλούδια του αγρού και λεμονανθούς. Όσο για το μενού του γάμου, πρόκειται για δημιουργία του σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου και θα αποτελείται από σαλάτα, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό. Η γαμήλια τούρτα θα είναι δικής του έμπνευσης.

    ρεμος-μποσνιακ
    Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος

    Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει 350 άτομα και ανάμεσά τους είναι οι Μαρινέλλα, Άννα Βίσση, Γιάννης Πάριος, Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη, Δέσποινα Βανδή, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Μαζωνάκης, Βασίλης Καρράς, Τάμτα και πολλοί άλλοι.

    ρεμος-μποσνιακ
    Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος

    Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς που θα αναλάβει την διασκέδαση των παρευρισκόμενων είναι ο Eros Ramazzotti, στενός φίλος του ζευγαριού, ο οποίος θα δημιουργήσει μία ρομαντική ατμόσφαιρα με τις επιτυχίες του.

    Ρέμος
    Eros Rammazotti και Αντώνης Ρέμος

    Μετά το γάμο, οι νεόνυμφοι θα επιστρέψουν στη Μύκονο, όπου θα απολαύσουν τον μήνα του μέλιτος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ιταλός τραγουδιστής θα περάσει, επίσης, μερικές ημέρες με την οικογένειά του στο Νησί των Ανέμων με το ζευγάρι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Βάφτισαν τον γιο τους (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που ο Γιώργος Μαυρίδης δεν πήγε στο γάμο του Σάκη Τανιμανίδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσα εκατομμύρια αξίζει η κάθε ανάρτηση της Selena Gomez;



    ΣΧΟΛΙΑ