• LIFE&STYLE

    5+1 ανοιξιάτικα ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την αντρική γκαρνταρόμπα


    Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, οπότε ήρθε ο καιρός να βγάλουμε τα χειμωνιάτικα, να φορέσουμε άλλου είδους ρούχα και να εναρμονιστούμε με την εποχή. Το θέμα είναι, τι φοράμε αυτή την περίοδο; Για τους άντρες που έχουν την απορία αυτή, ο παρακάτω οδηγός ίσως να φανεί χρήσιμος, αφού σας παραθέτουμε έξι ανοιξιάτικα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την αντρική γκαρνταρόμπα. Δείτε παρακάτω:

    1. Τζιν σακάκι

    Το denim jacket είναι ένα απαραίτητο ρούχο για την αντρική γκαρνταρόμπα κατά την περίοδο της άνοιξης. Ούτως ή άλλως δεν έχει τόση ζέστη ώστε να μην χρειαζόμαστε ένα πανωφόρι, οπότε το τζιν μπουφάν είναι το κατάλληλο. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία (ανοιχτόχρωμα, σκουρόχρωμα, φθαρμένα, oversized) οπότε διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας.

    τζιν σακάκι αντρικό

    2. Λευκό μπλουζάκι

    Το ρούχο πασπαρτού! Ταιριάζει με όλα και είναι ένα κομμάτι που φυσικά δεν πρέπει να λείπει από καμία αντρική ντουλάπα. Με τζιν, με παντελόνι, μέσα από πουκάμισο ή σακάκι, το λευκό μπλουζάκι σας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση και είναι ιδανικό για την άνοιξη.

    άσπρο μπλουζάκι

    3. Υφασμάτινο παντελόνι

    Πόσες φορές θα φορέσετε το τζιν παντελόνι σας; Άνοιξη έχουμε, καιρός να βγάλετε τα υφασμάτινα παντελόνια ή να αγοράσετε καινούργια. Τα ελαφριά υφασμάτινα παντελόνια μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις (μπλε, μπεζ, γκρι) και να τα φορέσετε με άνεση και στυλ, ώστε να είστε εντός του ανοιξιάτικου κλίματος.

    υφασμάτινο παντελόνι

    4. Λευκά sneakers

    Άλλο ένα κομμάτι που ταιριάζει με όλα και μπορεί να μετατρέψει ένα βαρετό look σε ένα ενδιαφέρον ντύσιμο. Με τζιν ή παντελόνια, αλλά και με το κοστούμι σας, τα λευκά sneakers δίνουν άλλη πνοή στο στυλ σας και ενδείκνυνται για ένα casual ντύσιμο ή για μια πιο καλή εμφάνιση που θέλετε να την κάνετε λιγότερο επίσημη.

    λευκά σνίκερς

    5. Blazer

    Το blazer μπορείτε να το φορέσετε από τη βόλτα σας μέχρι κάποια βάπτιση. Είναι το πιο κομψό σακάκι που μπορείτε να φορέσετε την περίοδο αυτή, ώστε να είστε σικ και στυλάτοι. Ειδικά αν επιλέξετε ένα σκούρο μπλε blazer, θα δείτε πόσο χρήσιμο θα σας είναι αλλά και πόσο όμορφο φαίνεται στο αντρικό ανοιξιάτικο ντύσιμο.

    6. Γυαλιά ηλίου

    Εντάξει, δεν είναι ρούχο, ωστόσο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το ντύσιμό σας! Ο καιρός ζεσταίνει και ο ήλιος γίνεται ακόμη πιο έντονος, επομένως τα χρειάζεστε οπωσδήποτε για τις εμφανίσεις σας. Επιλέξτε ένα ζευγάρι που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και το στυλ σας θα γίνει ακαταμάχητο.

    γυαλιά ηλίου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι νυχτερινοί τύποι διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα απ’ ό,τι οι πρωινοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά: Οι άντρες είναι πιο έξυπνοι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρία πράγματα που κάνουμε μετά το σεξ και είναι εντελώς λάθος



    ΣΧΟΛΙΑ