• LIFE&STYLE

    5 στιλάτοι τρόποι να ανανεώσετε την κλασική κοτσίδα στα μαλλιά σας

    • NewsRoom
    πιασμένα μαλλιά


    Για πολλές από εσάς αυτό ίσως είναι το πιο βαρετό χτένισμα γιατί έχει συνδυαστεί με τις bad hair days που δεν ξέρετε τι να κάνετε στα μαλλιά σας και απλώς τα μαζεύετε σε μία πρόχειρη κοτσίδα. Έχει όμως 2 καθόλου αμελητέα πλεονεκτήματα: είναι το πιο εύκολο hairstyle που μπορείτε να κάνετε και δε φεύγει ποτέ από την μόδα. Κι αν δεν μας πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στα 5 super ενδιαφέροντα ponytail twists, που είδαμε στις AW18 επιδείξεις μόδας και θα αλλάξετε αμέσως γνώμη. Ίσως τα υιοθετήσετε κι από αύριο κιόλας. Εμείς πάντως αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε!

    80’s αξεσουάρ

    Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσετε το hairstyle σας; Σύμφωνα με τον οίκο Prabal Gurung, μ’ ένα αξεσουάρ και συγκεκριμένα με μία ζιγκ-ζαγκ στέκα. Αυτό το κλασικό αγαπημένο κομμάτι των ’80s και ’90s φέτος κάνει δυναμική επιστροφή στα trends και δείχνει πιο μοντέρνο και στιλάτο από ποτέ με μία sleek, σφιχτή κοτσίδα με μερικά τουφάκια ατημέλητα πίσω.

    Wrap πιάσιμο

    Για τις πιο επίσημες και βραδινές σας εμφανίσεις, μία χαμηλή κοτσίδα είναι must. Για να μη γίνετε mainstream όμως, δώστε της ένα update κάνοντάς την λίγο πιο χαλαρή με ελαφριά κύματα και μην ξεχάσετε να καλύψετε το λαστιχάκι με μερικά τσουλούφια γύρω-γύρω. O οίκος Valentino σίγουρα θα σας εμπνεύσει.

    Κορδέλα αντί για λαστιχάκι

    Άλλος ένας μοντέρνος τρόπος να κρύψετε το λαστιχάκι της κοτσίδας σας είναι τυλίγοντάς το με μία κορδέλα. Μας άρεσε πολύ η φαρδιά, μαύρη που είδαμε στην επίδειξη του Elie Saab, η οποία κιόλας μπλεκόταν με τις ανάλαφρες μπούκλες των μοντέλων. Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν φιόγκο, αν βρίσκεστε σε πιο ρομαντική διάθεση.

    Twisted

    Ο hairstylist Stephen Low για τις ανάγκες του show Palmer Harding δημιούργησε μία twisted εκδοχή της κοτσίδας και απέδειξε πως μία μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά σε ένα χτένισμα. Μη σας τρομάζει το περίπλοκο αποτέλεσμα. Για να αντιγράψετε το συγκεκριμένο ultra-glossy hair look το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρίψετε τα μαλλιά σας, να δημιουργήσετε μία θηλιά και να τα πιάσετε στη βάση του κεφαλιού. Practice makes perfect!

    Ατημέλητη φράντζα

    Για εσάς που έχετε φράντζα, ο οίκος Sacai προτείνει να την αφήσετε ελεύθερη, σαν να τη φύσηξε ο φθινοπωρινός αέρας. Βάλτε στην άκρη, λοιπόν, τα προϊόντα styling και αποδεχτείτε το φυσικό texture των μαλλιών σας. Πιο casual και εύκολο χτένισμα από αυτό δεν υπάρχει, και μάλιστα έχει και την έγκριση των fashion experts.

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το στιλ που πρέπει να υιοθετήσετε σύμφωνα με το ζώδιο σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είδαμε στην έκθεση του Davide Parmegiani στη Γενεύη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια ματιά στην μοναδική boutique της Chiara Ferragni στο Παρίσι (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ