• LIFE&STYLE

    5 έξυπνοι τρόποι να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

    • NewsRoom


    Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, χωρίς να χρειαστεί να προσθέσεις ή και να αφαιρέσεις πολλά κομμάτια από αυτήν, είναι να να τη φρεσκάρεις απλώς με μερικά items. 

    Χρώματα, σχέδια, αξεσουάρ…

    Χρώματα-πρωταγωνιστές αυτής της σεζόν, διαχρονικά μοτίβα και εντυπωσιακά αξεσουάρ μπορούν από μόνα τους να κάνουν την γκαρνταρόμπα σου λιγότερο βαρετή. Κι αυτό ισχύει ακόμη και αν δεν θέλεις να ξοδευτείς πολύ ή να ξεφορτωθείς απαραίτητα τα παλιά σου ρούχα και αξεσουάρ. Αρκεί να συμπληρώσεις τη συλλογή σου με καναδυό νέα items.

    Παστέλ χρώματα

    Τα παστέλ χρώματα θα φορεθούν πολύ αυτήν την άνοιξη. Οπότε, καλό θα ήταν να έχεις στην ντουλάπα σου ένα jacket, ένα μπλουζάκι ή ακόμη και μία φούστα σε απαλά χρώματα, αλλά γιατί όχι κι ένα outfit, όπως για παράδειγμα ένα κοστούμι!

    Πουά πινελιές

    Αν δεν έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα ρούχο σε πουά ύφασμα, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα για φέτος. Άλλωστε το πουά μπορεί να είναι ταυτόχρονα και διαχρονικό και trendy!

    Statement σκουλαρίκια

    Κάνε τη διαφορά συνδυάζοντας ακόμη και περσινά ρούχα με ένα ωραίο ζευγάρι statement σκουλαρίκια, oversized ή σε ό,τι μέγεθος θέλεις εσύ.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 7 λάθη στο shopping που γίνονται… πεταμένα λεφτά!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πιο trendy σκουλαρίκια που θα φορέσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλες οι τάσεις στα παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2018



    ΣΧΟΛΙΑ