Ο Γιώργος Τράγκας έκανε botox: «Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Κλούνεϊ;» (video)

Ο Γιώργος Τράγκας είχε εκφράσει την επιθυμία να κάνει botox από παλιότερα και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να… το πραγματοποιήσει!

«Κυρίες και κύριοι σας ζητώ συγγνώμη για τις αξυρισιές μου. Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ.

Με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα, μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα και μου είπαν κάτσε αξύριστος κάποιες μέρες γιατί αυτά πρέπει να κλείσουν και δεν πρέπει να τα βλέπει κι ο ήλιος αν και έχουμε Φεβρουάριο, γιατί κάνουν σκιάσεις μετά, κάνουν κηλίδες ξανά. Και στην συνέχεια κυρίες και κύριοι πρέπει να σας αποκαλύψω, γιατί με ξέρετε πολλά χρόνια… τζόβενο είμαι βέβαια, αλλά κλείνω πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά… πήγα και έκανα μπότοξ. Το πρώτο.

Πήγα και έκανα γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν μπότοξ, κι έλεγα γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει μπότοξ; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του; Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Κλούνεϊ;» είπε ο δημοσιογράφος με το γνωστό του στιλ στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής στο Action24.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα! 6 απίθανα μαγαζιά που θα ψήνουν σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσικνοπέμπτη και η Αργυρώ Μπαρπαρίγου έρχεται με top συνταγή: Όλα στη σχάρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τόλης Βοσκόπουλος: Καταβεβλημένος στην πρώτη έξοδο μετά την περιπέτεια υγείας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here