Η Μελάνια Τραμπ σε κόντρα με την Daily Mail: Γιατί η Πρώτη Κυρία ζητά 150 εκατ. δολάρια

0

Μεγάλη δικαστική διαμάχη πρόκειται να ξεσπάσει ανάμεσα στη γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail και την νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Η γοητευτική 46χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, κατέθεσε μέσω των δικηγόρων της αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του βρετανικού εντύπου, το οποίο σε δημοσίευμά του κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα, έλεγε ότι η Μελάνια Τραμπ είχε εργαστεί και ως συνοδός πολυτελείας.

Το σχετικό δημοσίευμα στην online έκδοση της Daily Mail με τίτλο «Γυμνές φωτογραφίσεις και ενοχλητικές ερωτήσεις για βίζες: Το πολύ πονηρό παρελθόν της Σλόβένας συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ», είχε σαν πηγή ρεπορτάζ περιοδικού της Σλοβενίας, σύμφωνα με το οποίο το πρακτορείο μοντέλων που εργαζόταν την δεκαετία του 1990 στη Νέα Υόρκη η Μελάνια Τραμπ, παρείχε επίσης σε πλούσιους πελάτες και υπηρεσίες συνοδών πολυτελείας.

Μελάνια

Με αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ζητούν 150 εκατ. δολάρια και αναφέρουν πως το δημοσίευμα της Daily Mail «κατέστρεψε «την ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή» να βγάλει πολλά χρήματα η Μελάνια Τραμπ, μια από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο, από διαφημίσεις προϊόντων, όπως είναι κοσμήματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αξεσουάρ και αρώματα».

Melania

Στην αγωγή οι δικηγόροι της συζύγου του Αμερικανού προέδρου τονίζουν επίσης ότι η πελάτισσα τους «θα μπορούσε να κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια από επιχειρηματικές σχέσεις κατά την διάρκεια της περιόδου που η κυρία Τραμπ θα είναι Πρώτη Κυρία».

melania2

Η Daily Mail έχει εκδόσει ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμά της ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε πρόθεση να υπονοήσει πως η κυρία Τραμπ εργάστηκε ποτέ σαν συνοδός πολυτελείας ή σε επιχειρήσεις με αντικείμενο το σεξ. Η ίδια αγωγή είχε νωρίτερα κατατεθεί σε δικαστήριο του Μέριλαντ, αλλά ο εκεί δικαστής την απέρριψε με την αιτιολογία ότι το βρετανικό έντυπο δεν διαθέτει γραφεία στην πολιτεία. Έτσι, οι δικηγόροι της Μελάνια Τραμπ κατέθεσαν εκ νέου την αγωγή στη Νέα Υόρκη, όπου η Daily Mail διαθέτει γραφεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Συγκλονιστικό άρθρο της Α. Τζολί στους New York Times κατά Τραμπ: «Ως μητέρα 6 παιδιών…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Μελάνια Τραμπ παραβίασε τη νομοθεσία μετανάστευσης όταν έφτασε στις ΗΠΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ιβάνκα Τραμπ και το ασημί, μάξι φόρεμα των 4.000 δολαρίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here