Λ. Κηλαηδόνης: Η τελευταία συνέντευξη της Βαγενά – «Ήταν το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας» (video)

0

Η ηθοποιός και βουλευτής Άννα Βαγενά τον περασμένο Δεκέμβριο είχε μιλήσει για τη νοσηλεία του συζύγου της, αλλά και για τα 44 χρόνια κοινής πορείας που έχουν μοιραστεί.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης στην δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για τα Παραπολιτικά.

Για τη νοσηλεία του Λουκιανού Κηλαηδόνη

«Εντάξει το παλεύουμε. Όταν μεταφέρεις τον άνθρωπο σου με πνευμονικό οίδημα στο νοσοκομείο, μέσα στο ασθενοφόρο είναι δύσκολα. Είμαι φύση αισιόδοξος άνθρωπος. Πάντα βλέπω ότι θα περάσει και θα έρθουν καλύτερα. »

Για το γάμο τους

Δεν είμαστε οι μοναδικοί που είναι μαζί τόσα χρόνια. Εξαρτάται από το πως θα ταιριάξουν δυο άνθρωποι, τι χαρακτήρες είναι, πόσο θα καταλάβει ο ένας τον άλλον, πόσο θα σεβαστεί ο ένας τον άλλον. Αν έλεγα ότι υπάρχει ένα μυστικό είναι να κρατήσει ο καθένας την προσωπικότητα του, να μην προσπαθήσει ο ένας να καπελώσει τον άλλον, να σεβαστεί ο ένας τον άλλο. Και οι γυναίκες κυρίως να έχουν τη δική τους προσωπική πορεία, την καριέρα, να μη τη θυσιάσουν γιατί αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.

Ανταγωνισμός με τον άνθρωπο που αγαπάς δεν υπάρχει. Υπήρξε βοήθεια από τον έναν προς τον άλλο. Εγώ δεν είμαι γενικά ανταγωνιστική.

Στον Λουκιανό θαυμάζω πάρα πολλά στοιχεία που έχει εξαιρετικά. Είναι πάρα πολύ έξυπνος. Είναι στοχαστής, έχει ένα βαθύ νου και όσο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Βεβαίως όταν τον γνώρισα ήταν πάρα πολύ όμορφος και για αυτό τον ερωτεύτηκα και με χιούμορ, και με ταλέντο και με προσωπικότητα. Ήταν το ωραιότερο αγόρι της Αθήνας, να μην πω της Ελλάδας, εκείνη την εποχή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Όταν ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έγινε αντικείμενο μεταπτυχιακής εργασίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης – Τι είπε η σύζυγός του Άννα Βαγενά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα τρία αγαπημένα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here