Ελένη Κοκκίδου: Το πρόβλημα υγείας της Βούλας από τη «Μουρμούρα» και η απουσία από τα γυρίσματα

0

Ο χαρακτήρας της «Βούλας» (ή χαϊδευτικά Βουλίτσα, όπως την αποκαλεί ο αγαπημένος της «Μηνάς», Αντώνης Αντωνίου) είναι από τους λατρεμένους στην ελληνική τηλεόραση. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», που προβάλλει ο Alpha, η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου ωστόσο αναγκάστξκε να απέχει από τα γυρίσματα τον τελαυταίο καιρό.

Η κ. Κοκκίδου αντιμετώπισε πρόσφατα μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια υγείας, αφού έπαθε λοίμωξη του αναπνευστικού που επηρέασε στις φωνητικές χορδές με αποτέλεσμα να κλείσει εντελώς η φωνή της.

Η ηθοποιός εκτός των γυρισμάτων για τη «Μουρμούρα», αναγκάστηκε να ακυρώσει και ορισμένες παραστάσεις της στο Θέατρο Προσκήνιο, που ανεβαίνει η Φαύστα του Μποστ.

Η Ελένη Κοκκίδου, που έχει λατρέψει το κοινό ως «Βουλίτσα» στο πλευρό του Αντώνη Αντωνίου (Μηνάς) ταλαιπωρείται κάτι παραπάνω από δύο εβδομάδες και κάνει θεραπεία με υδρατμούς και εισπνεόμενα.

Πλέον η φωνή της έχει επανέλθει σχεδόν τελείως ενώ τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε κανονικά στις επάλξεις τόσο στο θεατρικό σανίδι, όσο και στα γυρίσματα της «Μουρμούρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αγνώριστη η Μελάνια Τραμπ πριν τις πλαστικές (pics)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here