Η Μίνα Αρναούτη χτύπησε ξανά μέσω Facebook, λέγοντας ευθέως ότι όλος ο ντόρος γίνεται για την αποζημίωση.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη: 

«Αυτοί που ψάχνουν την αλήθεια αν κατάφερναν να κοροϊδέψουν τους πάντες και έβγαζαν ότι ο Παντελής δεν οδηγούσε, τι αποζημίωση θα έπαιρναν;;!!
Να τα λέμε και αυτά…

Είτε ζητούσα αποζημίωση είτε όχι πάλι τα ίδια θα έκαναν, γιατί το πρόβλημα τους δεν είναι να μάθουν την «αλήθεια» και να μην αποζημιώσουν εμένα… το πρόβλημα τους είναι να πάρουν την αποζημίωση του Παντελή (μεγάλο ποσό) και φυσικά να αποφύγουν τα όσα άφησε πίσω ο ίδιος… κάτι που ποτέ δεν θα έκανε εκείνος..

Ο Παντελής τις «μαγκιές» του τις πλήρωνε πάντα, όχι γιατί ήταν χαζός που πάτε να τον βγάλετε, γιατί ήταν σωστός! Αφήστε τον πια!!!
Του καταστρέψατε ό,τι έφτιαξε!!!

Υ.Γ Το ότι μιλάω και λέω τα πράγματα όπως είναι δεν είναι ξεσπάσματα ούτε φόβος… είναι αγανάκτηση! Έζησα! Θα κάνω ό,τι θέλω!!! Δεν σκότωσα κανέναν… δεν είπα ψέματα σε κανέναν. Θα συνεχίσω να ζω όπως ζούσα, δεν θα σας κάνω τη χάρη!

Θα ανεβάζω φωτογραφίες, θα πηγαίνω διακοπές, θα πηγαίνω μπουζούκια και θα γελάω! Έχασα τον μπαμπά μου και συνέχισα να ζω… ο πόνος είναι βουβός… δε γράφεται σε αναρτήσεις… δεν βρίσκεται σε views. Δεν θα κρατηθεί η μνήμη κάποιου ζωντανή με διαφήμιση… Η μνήμη μένει ζωντανή μέσα σου!!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι θα κάνει ο Αρτέμης Σώρρας σε περίπτωση πολέμου – και άλλα παράλογα (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσες Porsche πωλήθηκαν τον Ιανουάριο στην Ελλάδα;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The wise man: Ποιος τραπεζίτης δε θέλει να γίνει CEO στην Πειραιώς; Τι συμβαίνει με τον Α. Θωμόπουλο και τον Ε. Βασιλάκη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here