Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Πολυχρονίου

0

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει περιέλθει ο γνωστός μουσικός παραγωγός και παρουσιαστής, Γιώργος Πολυχρονίου.

Η οικονομική κρίση φαίνεται πως «χτύπησε» και τον G Polly ο οποίος αδυνατώντας να αποπληρώσει δάνειο που έχει λάβει από συγκεκριμένο πιστωτικό Ίδρυμα, ζήτησε να υπαχθεί στον Νόμο Κατσέλη.

Ωστόσο το Ειρηνοδικείο Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα του για χορήγηση προσωρινής διαταγής καθώς με απόφαση που εξέδωσε στις 16 Ιανουαρίου 2017 έκρινε ότι δεν συντρέχουν όλοι οι λόγοι που επικαλέστηκε.

Πλέον η τύχη για το αίτημα υπαγωγής του Γ. Πολυχρονίου σε «καθεστώς προστασίας» αναμένεται να κριθεί στην κύρια συζήτηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα το ereportaz.gr αποδεικνύει ότι η κρίση αλλά και τα οικονομικά προβλήματα δεν κάνουν διακρίσεις.

Στην αίτηση που κατέθεσε στις 15 Ιουλίου 2016 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου ο λαοφιλής παρουσιαστής αναφέρεται εκτενώς στους λόγους για τους οποίους αδυνατεί να αποπληρώσει το δάνειο που είχε λάβει μερικά χρόνια νωρίτερα από την Τράπεζα.

Σε αυτούς επικαλείται τα μειωμένα έσοδα του τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης δουλειάς που, όπως λέει, τον καθιστούν ουσιαστικά “οικονομικά ανίσχυρο” απέναντι στις απαιτήσεις του πιστωτικού Ιδρύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πολυχρονίου είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων και cd καθώς στην κατοχή του έχει περί ότι 80.000 βινύλια και 40.000 cd!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η Ελένη ποζάρει με την κόρη της Βαλέρια – Η χιουμοριστική φωτογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:Είναι… τρελοί αυτοί οι Ρώσοι! Κάνουν στα δόντια τους τατουάζ τον… (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Η εξομολόγηση ενός ναυάρχου – «Έτσι έζησα τα Ίμια» – Η νύχτα πριν την κρίση…

πηγή: boxnews

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here