Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη παρέδωσε την Παρασκευή στον εισαγγελέα έναν ογκώδη φάκελο με τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων (γενετιστής, μηχανολόγος και ιατροδικαστές) που έχει διορίσει η οικογένεια για τον Παντελή Παντελίδη και ζητά να δοθεί φως στο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Ταυτόχρονα με το υπόμνημα, η Αθηνά Παντελίδου στρέφεται και ενάντια στις δυο κοπέλες που ήταν στο μοιραίο τζίπ, την Φρόσω Κυριάκου και την Μίνα Αρναούτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ζητά να ασκηθούν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια της Φρόσως Κυριάκου και για ψευδορκία της Μίνας Αρναούτη.

“Το μοναδικό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω όλη την αλήθεια. Θέλω να σέβονται τη μνήμη του γιου μου”, αποκάλυψε η Αθηνά Παντελίδου στην Espresso.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο εισαγγελέας θα καλέσει για κατάθεση τις δυο κοπέλες και ο ίδιος θα αποφασίσει εάν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για τα συγκεκριμένα πλημμελήματα και εάν η υπόθεση θα φθάσει στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: thetoc.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here