Αυτό είναι το προφίλ του άντρα που είναι «εύκολος» στην απιστία

0

Το site Ashley Madison το οποίο απευθύνεται σε παντρεμένους που θέλουν να κάνουν κι άλλες «γνωριμίες», διενήργησε μία αρκετά ενδιαφέρουσα έρευνα: χαρτογράφισε το προφίλ του άνδρα που λέει έυκολα «ναι» στην απιστία.

Μέσω της καταγραφής των στοιχείων των ανδρών που είναι χρήστες, η ιστοσελίδα προχώρησε στην αποκρυπτογράφηση της ταυτότητά τους από τους ερευνητές. Οι μελετητές από το Πανεπιστήμιο του Τολέδο έβγαλαν τα εξής συμπεράσματα.

Οι παντρεμένοι άνδρες που απατούν πιο συχνά την σύζυγό τους είναι:

1) Ευκατάστατοι: Το μεγάλο εισόδημα είναι ένας παράγοντας που κάνει τον άνδρα να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να «ρισκάρει» για την σεξουαλική του απόλαυση. Ανδρες που με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα φοβούνται να «ανοιχτούν» προς το άγνωστο, ενώ δεν φαίνονται και τόσο «καλοί» στις γυναίκες.

2) Είναι μικρότεροι σε ηλικία: Σύζυγοι σε μακροχρόνιους γάμους που έχουν περάσει τα τεστ του χρόνου και έχουν την οικογένειά τους ως στήριγμα, απατούν λιγότερο συχνά τις γυναίκες τους σε σύγκριση με τους άνδρες που βρίσκονται μέσα σε γάμους λίγων ετών και δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται την ρουτίνα και την πίεση του γάμου.

3) Διατηρούν την ανωνυμία τους: Οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν είχαν δηλώσει το πραγματικό τους όνομα ή δεν είχαν δώσει κανένα.

4) Δεν είναι τόσο… θρήσκοι: Η θρησκεία, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ένας λόγος που μπορεί να ανακόψει την απιστία από την πλευρά του άνδρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι για τους ταξιδιώτες στον κόσμο- Το παράδοξο της Ελλάδας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Ο άγνωστος πρώτος γάμος, το ξύλο και η ανορεξία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο γιος του Τραμπ, Μπάρον και η προφητεία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here