• Top Stories

    Τραγωδία: Πνίγηκε στην Ικαρία Έλληνας πρωταθλητής του kick boxing (pic)

    • NewsRoom


    Φτωχότερος είναι από χθες ο χώρος των μαχητικών αθλημάτων αλλά και γενικότερα ο κόσμος του αθλητισμού. Ο πρωταθλητής του kick boxing Θάνος Γκιτέρσος έχασε τη ζωή του, την Τρίτη όταν, ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Ικαρία πνίγηκε, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.

    Ήταν μόλις 32 ετών. Η εξόδιος ακολουθία για τον αδικοχαμένο αθλητή θα τελεστεί στο χωριό Αγρέλια Τρικάλων αύριο, Πέμπτη (03/08/2017).

    O Γκιτέρσος ήταν επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει και δικιά του σχολή.

    Ο Θάνος κέρδισε τον σεβασμό από όλους στην αθλητική κοινότητα με την ηθική του και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό, χαμογελαστό και καλοσυνάτο παιδί.

    «Θανουλη μου ειναι άδικο και κρίμα. Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέσαι αν υπάρχει θεός. Θα σε θυμόμαστε για πάντα αδερφέ μου θα θυμόμαστε πάντα που μας έκανες και γελούσαμε. Δεν πρόλαβα να έρθω στην σχολή σου θα μας λείψεις αδερφέ. Σαγαπαμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα! Κουράγιο στην οικογένεια σου στους φίλους και την Μαρίνα » ήταν τα λόγια ενός από τους φίλους του στο Facebook.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα από τον ιό του δυτικού Νείλου – Σε ποιες περιοχές εμφανίζονται κρούσματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Λαμία: Ποιος τελικά έδωσε τα ναρκωτικά στο 1,5 έτους αγοράκι;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣτΕ: «Όχι» στο αίτημα των καναλαρχών να μην υποβάλλουν δηλώσεις πόθεν έσχες



    ΣΧΟΛΙΑ